Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!

2021. június 06. 20:49

Kérdezik tőlem, hogy miért erősödik a Jobbik.

2021. június 06. 20:49
Jakab Péter
Jakab Péter

„Kérdezik tőlem, hogy miért erősödik a Jobbik.

Többek között azért, mert nem ideológiai kérdésekkel foglalkozunk, hanem az emberek hús-vér problémáival.

Méghozzá meglehetősen határozottan.

Nem tetszik a hatalomnak? Persze hogy nem. Érdekel minket? Persze, hogy nem. Csak ti érdekeltek.

A magyar emberek, akiknek közösek a problémáik függetlenül attól, hogy melyik pártra szavaznak. A megoldás is közös lesz. És nem lesz túl bonyolult. Viszont keresztényi. Egy mondatban: a pénz nem azé, aki ellopja, hanem azé, aki megdolgozik érte.

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!”

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. június 08. 02:27
Van olyan aki kajálja ezt a sok hülyeséget?
tailor
2021. június 07. 19:30
hát a dobrev miatt .... :-)
Felix Leiter
2021. június 07. 17:14
"Kérdezik tőlem, hogy miért erősödik a Jobbik" Miért? Erősödik?
Sulammit
2021. június 07. 13:35
Ma napirend előtt fogok felszólalni a parlamentben. Nem tudom, hogy be fog-e jönni Kövér, de ha igen, olyat fogok neki mondani, amit még soha! Jakabék tehát nyilvánvalóan provokálni akarják a házelnököt, hogy aztán a Facebookon hüppögve pityereghessenek diktatúráról és elnyomásról, miközben az elvileg mélyszegénységben élő követőikkel fizettessék ki az immáron sokadik pénzbüntetést. Amíg választói finanszírozzák neki a parlamenti bohóckodását, nagyon úgy tűnik, hogy nem áll le Jakab Péter. A Jobbik elnöke ugyanis már az Országgyűlés mai ülése előtt a Facebookon arról írt, hogy lesz mit nézni ma a parlamentben. A száraztésztás krumplikirály egyre jobban elszabadulni látszik, mai posztjából pedig teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy produkciói szándékos provokációnak, és nem politikai állásfoglalásnak minősíthetőek. Gyakran alpári, vagy csak szimplán nevetséges megnyilvánulásait igyekszik valamiféle hőscselekedetnek beállítani, miközben "bátor megmondásait" mások, követői fizetik, hiszen a sok milliós képviselői járandóságokból erre nyilván nem telik. Jakab Péter úgy tűnik bármeddig elmehet, mert rajongói viselik helyette tettei következményeit. A Jobbik elnöke ugyanis újabb parlamenti performanszra készül, amelyet provokációnak szán. Legalábbis erre utal a Facebookon megosztott bejegyzése, amelyben arról ír, https://pestisracok.hu/jakab-peter-mas-penztarcajabol-batorkodik-olyat-akar-mondani-a-parlamentben-kovernek-mint-meg-soha/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!