Jakab Péter a Fidesz budapesti székházára vetített

2021. június 30. 08:39

A jobbikos miniszterelnök-jelöltet ezért igazoltatták tegnap éjszaka a rendőrök.

2021. június 30. 08:39
null

Mint arról beszámoltunk, Jakab Pétert tegnap éjszaka a rendőrök igazoltatták a Fidesz budapesti székháza előtt. Aznap este még nem derült ki, hogy mi is volt az indok, mivel a politikus videójából ez nem egyértelmű. Most viszont kiderült, hogy mi volt az intézkedés apropója:

Az esetről az ellenzéki miniszterelnök-jelölt a hivatalos közösségi oldalán is beszámolt. Mint írta: „Fidesz egész épületeket elfedő, ellenzéket gyalázó óriásplakátokkal lepte el Budapestet. A hazugságra illik igazsággal válaszolni. Egyenesen a Fidesz székház falán”. A plakáton Szájer József, Orbán Viktor, Borkai Zsolt és Kaleta Gábor látható. „Íme az Orbán-show. Álszent, álkeresztény műsor. Jövőre kikapcsoljuk” – fejezi be beszámolóját Jakab.

Címlapképen: Jakab Péter a Fidesz-székház előtt, kivetítve a kampányplakáttal

Kép forrása: Jakab Péter Facebook-oldala

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. július 02. 23:22
Megint magára hívta a yardot?
Öreg Palóc
2021. július 02. 14:22
Ez birtokháborítás !!! Az a FIDESZ székháza és nem egy vetítőterem, és gondolom a FIDESZ nem járult hozzá a vetítéshez. Lehet perelni !!! Mindenért perelni kell ezek után, addig és annyiszor ahányszor csak lehet, és amíg rá nem jön magától, hogy hol a határ.
tothpal
2021. június 30. 19:14
Jakab, a diósgyőri lumpenproli csak erre képes!
zakar zoltán béla
2021. június 30. 16:59
hagyó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!