Így fogta el a TEK a terrorcselekményre készülő iszlamista férfit Kecskeméten

2021. június 02. 17:04

A rajtaütésről Magyarország Ügyészsége osztott meg videót.

2021. június 02. 17:04
null

Amint azt korábban megírtuk, robbantani akart egy iszlamista férfi Magyarországon. A Magyar Nemzet értesülései szerint a kedden elfogott személy „merényletet” tervezett hazánk több pontján is. A Labdarúgó Európa bajnokság budapesti helyszínén, a Puskás Stadionban például 70 ezer ember életét veszélyeztethette volna.

Bővebben a témában ide kattintva olvashatnak.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2021. június 04. 14:54
Bővül a fidesznyik "megtámadtak bennünket"repertoár,: migráncs,Soros, moslék ellenzék,iszlám terrorista,vírus veszély! Kíváncsi vagyok hogy még milyen őrültségeket fognak kitalálni hogy riadalmat félelmet keltsenek a polgárok körébe? Ezek így akarják meg nyerni a választásokat.Hiába kevernek mert a választók zöme nagyon is jól látja hogy honnan fúj a szél!
Szorgos Lajhár
2021. június 03. 16:43
Megjegyzem, ennél jóval részletesebb tájékoztatás kellene. Azt még csak értem, hogy nem akarják elárulni, jelentkezett-e az IÁ/Al Kaida/Iszlám Dzsihád vagy más emberbaráti intézmény ennek a seggfejnek a felajánlkozására, kaptak-e lakossági bejelentést stb. Más kérdés, ha annyira elszánt lett volna, ekkora felvonulást csak megneszel a nyilván csendes kertvárosban.
teklapavle
2021. június 02. 20:56
Azokat támadja az EMMI, akik a bántalmazott gyerekekért állnak ki A gyermekotthonokban évek, ha nem évtizedek óta bizonyítottan jelen van az erőszak. Ez ellen a gyermekvédelmi rendszer vezetői nemhogy nem lépnek fel, de az erről beszámoló kollégákat, gyerekeket és újságírókat is megfélemlítik, beperelik.
zrx8
2021. június 02. 20:12
Csibót a kis buzulmánnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!