Hadházy üzent Karácsonynak: Itt az ideje az atlétikai vb lemondásának!

2021. június 18. 17:03

Hadházy szerint ha „komolyan vesszük magunkat”, „elvesszük Orbán kedvenc játékát”.

2021. június 18. 17:03
null

„Itt az ideje lemondani az atlétikai világbajnokságot” – üzente meg Karácsony Gergelynek Facebook posztjában Hadházy Ákos.

„Korábban Karácsony Gergely ezt helyezte kilátásba, ha nem épül fel eredeti méretében a Diákváros, akkor kész lemondani a Világbajnokság megszervezését. A héten egyértelműen kiderült, hogy egészen biztosan nem fog megépülni: a homofób törvény árnyékában a Fidesz elvett 18 hektárt a Fudan egyetem részére” – írta a független képviselő.

„Ha komolyan vesszük magunkat, akkor most elvesszük Orbán kedvenc játékát és visszamondjuk a VB megrendezését” – elmélkedik tovább Hadházy, aki szerint ha a kormány a vb lemondása miatt elveszi a fővárostól a „beígért” egészségügyi fejlesztéseket, „akkor azzal azt kockáztatja, hogy a budapesti emberek a 2022-es választás előtt fellázadnak”.

Írása végén a politikus belinkelte a főpolgármester ultimátumát, ezzel is emlékeztetve Karácsonyt az ígéretére.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bátya62
2021. június 20. 11:18
Most látván a foci Eb-t bizony mondom Nektek, hasonló, vagy még nagyobb népszerűségre, rajongásra számíthatunk. Utána már lehet beszélni lopásról - kit érdekel! Ezért akarjátok megakadályozni! Férgek.
NTLLK
2021. június 19. 16:12
Lemondani!!!??? Azt hittem a ló doktor úr indul korlátgyakorlatokkal!
Thorin
2021. június 18. 22:07
csak aztán ne legyen sírás, ha esetleg a főpolgármesteri státuszt megszűntetjük a következő héten rinyabarmok.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. június 18. 21:59
Ne legyél puhapöcs geri, mondd le azt az atlétikai VB-t, különben a Fletó is krákogni fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!