Ön mit tesz a változásért?

2021. június 06. 19:29

Szórólapozni, pultozni, telefonálni kell, és persze be kell majd ülni a szavazatszámláló bizottságokba is!

2021. június 06. 19:29
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos

„ÖN MIT TESZ A VÁLTOZÁSÉRT?

Pénteken tartottunk egy kis kampányindító pikniket a Városligetben az engem támogatóknak, szombaton reggel pedig már a Bosnyák téri piac előtt álltunk, hogy a lehető legtöbb emberrel találkozzunk. Beindult a kampány, mostantól ott kell lennünk mindenhol, 2022 tavaszáig rengeteg dolgunk van! Mögöttünk nem állnak állami százmilliók és közbeszerzéseken megtollasodott »nagyvállalkozók«, mi csak Önökre számíthatunk!

Az elmúlt években nagyon jó tapasztalatokat szereztem, úgy látom, a magyarokban ott van a tenni akarás. Amikor például fel kellett vinni a Várba a »nemzeti konzultációs« íveket, az első hívásunkra jött száz ember segíteni. Most megint segítségre van szükségünk: szórólapozni, pultozni, telefonálni kell, és persze be kell majd ülni a szavazatszámláló bizottságokba is!

Ha Ön úgy érzi, tenni szeretne a változásért, és van egy kis szabad ideje, segítsen nekünk Zuglóban!

Ha szeretne csatlakozni a csapatunkhoz, kérem, írjon a [email protected] címre! Kérem, adja meg a telefonszámát és azt is, milyen jellegű munkában (utcai vagy otthon végezhető) tudna segíteni!”

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2021. június 07. 16:55
Hadházy az a baj, hogy elkéstél! Tóth Csaba már kint van a placcon, és FUDAN elleni tiltakozást összeköti az előválasztási aláírással. A jelek szerint nagyon elégedett! Hátrányból indulsz azért is, mert ő ott van minden kilométer helyett, minden száz méteren. Reggeltől estig a szavazótáborával bájolog.
Frankie Bunn
2021. június 07. 11:41
"Szórólapozni, pultozni, telefonálni kell, és persze be kell majd ülni a szavazatszámláló bizottságokba is!" ..és nemzetközivé lesz holnapra a Világ !
istvanpeter
2021. június 07. 10:47
Ez már az elmeszesedett hatalmi téboly.
tevevanegypupu
2021. június 07. 10:14
Álljon és üljön bele Hadházy..egész nyugodtan..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!