Hadházy szerint őrültség, hogy a Jobbik ismét Bíró Lászlót indítja

2021. június 28. 10:48

Nehezményezi Hadházy, hogy a Jobbik ismét Bíró Lászlót támogatja, ezúttal a szerencsi előválasztáson.

2021. június 28. 10:48
null

Mint arról mi is beszámoltunk, ismételten Bíró Lászlót indítja a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú, Szerencs térségi választókerületében.

– fogalmazott közösségi oldalán a független politikus.

Bejegyzésében azt írja, „nem tagadom, meglepődtem és lehangolt, hogy a Jobbik

újra ugyanazt az embert akarja indítani a választáson, aki rasszista posztjaival, és EU-s támogatásokkal is visszaélve hozta nagyon kellemetlen helyzetbe az ellenzéket a borsodi időközi választáson.”

Mint Hadházy írja, ebben az ügyben feljelentést tett – igaz, csak azután, hogy az időközi választás eredménye ismertté vált – és a rendőrség is nyomoz.

Nem az első csörte Hadházy és a Jobbik között

Bíró László volt az ellenzéki közös jelöltje a 2020 őszén tartott időközi szerencsi országgyűlési képviselőválasztáson, amit Koncz Ferenc halála miatt kellett kiírni. Akkor 1700 szavazattal alulmaradt a vele szemben induló fideszes Koncz Zsófiával szemben. A jobbikos jelölt vereségéhez nagyban hozzájárulhatott a botrányoktól nem mentes előélete. Előkerültek például régebbi rasszista és antiszemita bejegyzései, amelyekben a fővárost „Judapestnek”, az odaérkező izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte. Ezeket később azzal magyarázta, hogy a 2018-as választások „apátiába” taszította.

A választási vereségét követően azonban nem értek véget Bíró botrányai. A választásokat követően Hadházy Ákos fedett fel olyan információkat, amelyek szerint a képviselőjelölt korrupciós ügyekbe keveredhetett.

, amelyekben a fővárost „, az odaérkező izraeli turistákat pedig nevezte. Ezeket később azzal magyarázta, hogy a 2018-as választások taszította. A választási vereségét követően azonban nem értek véget Bíró botrányai. A választásokat követően, amelyek szerint a képviselőjelölt korrupciós ügyekbe keveredhetett.

Nyitókép: Facebook

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kis Pipin
2021. június 28. 15:45
Fogjanak ossze a Jobbikbol kilepett, kiutalt EMBEREK. Kergessek el a Jakab Zsidesz Petert. 25 % os lesz a Jobbik 2021- ven. Nem fleto s karigeri kell a polgaroknak!
Csomorkany
2021. június 28. 15:33
Gigászok harca.
rókabácsi
2021. június 28. 15:17
valamit ki akatnak csikarni fletóból!
ThunderDan
2021. június 28. 13:27
Őrültség? Inkább a Moslék hétköznapjai...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!