Fiola legalább 300-szor visszanézte a gólját

2021. június 21. 09:57

A focista alig aludt a magyar-francia döntetlen után.

2021. június 21. 09:57
null

Vasárnap délután tartott sajtótájékoztatót Fiola Attila és Schäfer András a szombati magyar-francia 1-1-es döntetlen után – számolt be az eseményről a Nemzeti Sport Online.

Másfél óra alvás, százszoros visszanézés

A gólszerző Fiola elmondása szerint összesen egy-másfél órát tudott aludni a meccs utáni éjszaka. „Nagyon örülök, hogy ekkora boldogságot tudtunk szerezni több millió magyarnak” – nyilatkozta a Mol Fehérvár játékosa.

„Heteknek vagy inkább hónapoknak kell eltelniük, amíg leülepszenek bennem a történtek. Még most is kiráz a hideg, ahogy erről beszélek... Olyan légkörben futballozhattunk, amilyenről álmodni sem lehet, a meccs után még három órával is zsongott a fejem. Szavakba önteni majdhogynem lehetetlen, mi van bennem – ezt át kell élni” – tette hozzá Fiola.

Szóba került a gólöröm is, amikor az ünneplés hevében kissé ráijesztett a Puskás Aréna műsorközlőjére, Szalay Editre. Fiola így írta le az esetet: „Először a kapu mögé szerettem volna rohanni, csak rájöttem, hogy ott francia szurkolók vannak. Ekkor történt az az ominózus szalagátugrás. Azt hittem, hogy az ott ülő hölgy, aki éppen lehajolt, nyomkodja a telefonját és lemaradt arról, hogy mi történt. Emiatt odacsaptam asztalra, hogy tessék felébredni. Nem láttam, hogy éppen elhagyta a fülesét.” Fiola egyébként később videóban elnézést kért Szalaytól.

Schäfer szerencséje

A sajtótájékoztatón még Schäfer András szólalt meg, akinek Kalmár Zsolt és Szoboszlai Dominik sérülését követően szavazott bizalmat Marco Rossi. „Nagyon nem örülök, hogy megsérültek. Sajnos az ő balszerencséjük volt az én szerencsém” – kommentálta a helyzetet Schäfer.

A focista reagált arra is, hogy a L’Équipe a címlapjára helyezte Paul Pogbával együtt. „Pont felrúgtam őt, úgyhogy nem ez volt a legszebb momentuma a mérkőzésnek. Persze nagyon örültem neki, hogy egy ilyen neves lapnak a címlapján szerepelhetek.” – mondta a DAC középpályása.

Kép forrása: MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illiberator
2021. június 22. 16:52
„nagyjából háromszáz” alkalommal nézte vissza a góljáról készült felvételt. No, akkor a németek ellen pont ilyen gólt kell rugni!
Tiszafa
2021. június 21. 14:54
300-szor. Az már kezd orvosilag is érdekes lenni... De tényleg. Ebbe így bele lehet hülyülni. Kár lenne érte.
még fokozza
2021. június 21. 14:00
Orbán vagy ezerszer is megnézte.
Kompenzátor
2021. június 21. 11:48
Szép volt a gól! Azt a meccset meg kellett volna nyerni, egy nagyon hülye gólt kaptunk ami elkerülhető lett volna. Igazából az 1-1 némileg csalódás, függetlenül attól hogy ki mit gondolt előre az esélyekről. Ha akkor nem hagyjuk, hogy a franciák lekontrázzanak minket, simán megnyertük volna a meccset, akkor is ha ők a regnáló világbajnokok. Ennyi. Mérlegen és vonalzóval elemezgetve a dolgokat a pontszerzés persze nagy öröm, de szurkolói szemmel ott van, hogy nyerhettünk volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!