DK: Orbánék hazudtak a Fudan Egyetemmel kapcsolatban

2021. június 10. 12:21

Gyurcsány Ferenc pártja szerint már most átjátsszák az érintett ingatlanokat egy fideszes alapítványnak.

2021. június 10. 12:21

A DK által kiadott közlemény szerint a Fudan-törvény – amelyről jövő héten szavaz a parlament – már most létrehozna egy fideszes alapítványt, „aminek visszavonhatatlanul odaadják a Nagyvásártelepen, a tervezett Diákváros helyén lévő érintett ingatlanokat”. A párt azt állítja, „teljesen egyértelmű, hogy Orbánék már megint a magyarok arcába hazudtak, mikor korábban azt mondták, hogy majd csak 2022 után dől el az egyetem sorsa”.

A dokumentum úgy fogalmaz, a Nagyvásártelepen lévő ingatlanokra már most ráteszik a kezüket a megfelelő strómanok, „a többi pedig nem számít a Fidesz notórius hazudozóinak”.

Mi, európai magyarok nem fogjuk hagyni, hogy továbbra is becsapják az embereket, a 2022-es kormányváltás után garantáljuk, hogy nem lesz Budapesten Fudan Egyetem, és a fideszes tolvajok sem sokáig fogják megtartani a lopott ingatlanokat – zárul a DK közleménye.

(MTI-OS)

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 11. 08:09
Csak a hülyék és a vakok nem látják, hogy Orbán taktikázik és hülyére veszi az ellenzéket. Miközben sorra alkotja a jogszabályokat a Fudán létrehozása érdekében készül a gyözelemre és a munkák elkezdésére. Soha sem lesz népszavazás, Azzal pedig, hogy egy rakás magyar visszakapja az befizetett adó egy részét a választások előtt, azzal már be is húzták a választást !
confitür
2021. június 11. 06:37
Minden épeszű ember tisztában van azzal, hogy a Fudan egyetemre szükség van. Fletóék csak azért tiltakoznak mert az egyetem létrehozása a kormány sikerességét bizonyÍtaná. Ők pedig mindenképpen sikertelen Orbán kormányt szeretnének. Gyurcsány ebben is hazudik. Mint adófizető állampolgár egyáltalán nem sajnálom a pénzt erre az intézményre. Gyurcsányék sokkal többet költenek a hazugságokkal telÍtett választási kampányukra: Datadat.
klemencz gizella
2021. június 10. 18:14
https://www.youtube.com/watch?v=qSrQNxjZ6Gs :) A dekások-hibbant vezérükkel egytemben -ótvarosat hazudnak !!! ...hogy meglepődtem,ja nem is :(
táltos
2021. június 10. 15:21
Úgy védik a "Diákvárost", mintha ők találták volna ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!