Még egy hétig lehet pályázni emlékérmek tervezésére

2021. június 06. 18:38

Az emlékérmek a bölcsődei-, valamint az esélyteremtés területén végzett kiemelkedő szakmai munka elismerését szolgálják.

2021. június 06. 18:38
null

Még 1 hétig lehet pályázni a családokért felelős tárca nélküli miniszter által adományozható elismerések emlékérmeinek tervezésére – jeletette be közleményben Novák Katalin miniszter. 

A családokért felelős tárca nélküli miniszter hivatala 2021. június 15-ig várja azoknak a képzőművészeknek, éremművészeknek, művészeti szakokon hallgató egyetemi, akár középiskolai tanulóknak a pályamunkáit, akik megméretnék magukat a miniszter által adományozható elismerések emlékérmei tervezésére meghirdetett pályázaton.

Az emlékérmek a bölcsődei-, valamint az esélyteremtés területén végzett kiemelkedő szakmai munka elismerését szolgálják.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter 2021-ben első alkalommal kívánja díjazni önálló Bölcsődékért díjjal a bölcsődei ellátás területén kifejtett példaértékű, magas színvonalon végzett szakmai munkát, valamint az esélyteremtés területén, az emberi méltóság védelmében, a kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem elleni küzdelem területén végzett tevékenységet - az Esélyt az életre díj adományozásán keresztül. 

A fenti két díj emlékérmeinek tervezésére a pályamunkákat június közepéig várják. A nyertes pályázó pénzjutalomban részesül. A pályázatokról szóló részletes információk a kormány honlapján megjelent hírben olvashatók

(MTI)

Borítókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ooomph
2021. június 07. 14:54
hm. 7 kommentből hármat látok. beindult a kampány, a fasztrollok utolsó rohama választásig.
villogókékfog
2021. június 07. 09:23
Nézem ezt a mosolyt, olyan igazi náci mosoly. Ugye, dékámiádó szarevők? A tükörben nem ez köszön vissza...
geyza1947
2021. június 07. 07:07
Nem tudom miért de vannak olyan emberek, nők és férfiak, akik ab ovo unszimpatikusak, na ez a ribi abba a kategóriába tartozik !
koronaszepe
2021. június 06. 19:01
Látványos az eredmény, csak így tovább, Katalin!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!