Óriásplakáton üzentek Karácsonynak: Ne adjunk a bukott Gyurcsány-shownak újabb esélyt

2021. június 28. 12:53

A plakát Karácsony Gergely hivatalával szemben látható.

2021. június 28. 12:53
null

„A Gyurcsány-show – Ne adjunk a bukott műsornak újabb esélyt“ – hirdeti egy óriásplakát a Belvárosi Színház falán, a Karácsony Gergely hivatalával szemben. A plakáton a baloldali előválasztás jelöltjei közül Dobrev Klára, Jakab Péter, Karácsony Gergely szerepelnek, de feltűnik rajta Gyurcsány Ferenc is.

Nyitókép: Földházi Áprád

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezo
2021. június 29. 07:48
Ez volt a realitás a D-209; Gyurcsány és a Libatolvaj " regnálása" alatt. Ez az " Ali baba és a 40 rabló" magyar változata, csak éppen nem mese!
formaegy
2021. június 28. 22:37
Valaki tájékoztassa már a ballibes náci csürhét, hogy a fizetésük (fejenként több millió) és a pártpénzük is mind, mind közpénz! Egy petákot nem dolgoznak érte!!!!!!!!! Parazita férgek!!!!!!!!!! No ezt a közpénzt ők még csak nem is az emberek megsegítésére, vagy munkahelyteremtésre használják, hanem gyereknyomorító kampányokra!!!!!!!!!!!! stb. stb.
AKissLaci
2021. június 28. 19:20
@Savas Bácsi Elég "egyszerű" egy választó vagy. Mindenesetre ha nem érdekel a szemüveges tengerimalac személye, hanem esztétikai kifogásaid vannak, akkor ragadj Photoshopot és csinálj jobbat! A pálya széléről beordibálni minden hülye tud. Egyébként engem meg kimondottan szórakoztat, hogy a libsikomcsikra azzal a fegyverrel lőnek vissza, amiről azt hitték, hogy az kizárólag az övék. A fagyi visszanyal. Már megint.
states
2021. június 28. 17:24
Látom, a Fidesz keményít. Nagyon helyes, az utcát (sem) engedjük át a mosléknak. Az igazi csapás a Békemenet lesz, csak hagyni kell, hogy tolják a pedofilbuzi propagandát, tuti, hogy 3 millióan leszünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!