Így vélekednek a budapestiek a dugóról és Karácsonyról

2021. június 11. 13:08

Többen kritizálták a városvezetést a kialakult helyzet kapcsán.

2021. június 11. 13:08
null

Az elmúlt napokban teljesen megbénult a főváros közlekedése és tömegközlekedése, ezzel kapcsolatosan Karácsony Gergely azt mondta: „hát szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog”. 

A Budapest Beszél első adásában a fővárosiakat kérdezték arról, hogy 

  • Mit gondolnak a budapestiek a dugóról?
  • Ki tehet róla?
  • Mit kéne kezdenie vele Karácsony Gergelynek?

Többen kritizálták a városvezetést a kialakult helyzet kapcsán, a budapestiek válaszát alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: Juhász Szabolcs

 

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 14. 09:30
Na és hogyan vélekednek az emberek az a egy-két milla akiket kinaival oltatott Orbán erőszakkal és most nulla a védettségük ??? Ha bedurran most ujra az ország és sorra halnak meg az emberek miközben a zsebükben a védettségi igazolvány , mi lesz Orbánnal ???????? Mert szerintem darabokra tépik a hozzátartozók !!!!!!!!!!!!!!!!
elfújta az ellenszél
2021. június 13. 11:23
Átgondolatlan ötletelés, aztán látszatintézkedések meg kapkodás, ez lesz amíg ők vannak hatalmon. A körúti sáv átfestés pont ennek felel meg, miközben a mellékutcákban okosan meg lehetett volna oldani a biciklisforgalom átvezetését Karácsony bicikis polgármesterként akar bevonulni a város történetébe, miközben az előző városvezetés sokkal többet tett a biciklisforgalom fejlesztéséért
Gáspár
2021. június 13. 05:17
"Minden lukban legyen dugó, ez a végső cél."
Dr Bubo
2021. június 12. 14:26
macskajancsi kamugeri szétcseszi a várost
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!