Plébánossá nevezték ki Bese Gergő atyát

2021. június 28. 13:15

Az atya az elmúlt évben Jánoshalmán káplánként szolgált.

2021. június 28. 13:15
null

Augusztus elsejével Tass, Dunavecse és Szalkszentmárton plébánosává nevezte ki Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek Bese Gergő atyát, aki az elmúlt évben Jánoshalmán káplánként szolgált – írja a 777blog. 

„Dunavecse, Szalkszentmárton és Tass településen még soha nem jártam, nem ismerek senkit arrafelé, de nagy álmokkal, elképzelésekkel és persze lendülettel készülök az új állomáshelyeim elfoglalására” – nyilatkozta az atya.

Elsősorban az lesz szokatlan, hogy egyedül leszek, augusztustól önállóan kell döntéseket meghoznom. Ez lesz a legnagyobb változás a papságom eddigi nyolc éve alatt”

– tette hozzá. 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2021. december 12. 12:51
https://pestisracok.hu/azbej-tristan-a-keresztenyellenesseg-megall-a-magyar-hatarnal/ Azbej Tristan biztosan nem olvasta ezeket a kommenteket a Mandiner felületét, ahogyan a moderátor sem! Gratulálok a Mandiner csapatának advent harmadik vasárnapján, ami az öröm vasárnapja........
dglaj
2021. június 29. 13:51
Kedves Gergő Atya! Az Atyaisten áldása, a Fiúisten szeretete és a Szentlélek kenete legyen áldásként az Ön további életútján a Szűzanya királynői palástjának védelme alatt...
vtznmnksr
2021. június 28. 20:34
Gratulálok, és sok sikert kívánok tisztelendő Atyám. "Hol a fia, asszonyom, csajozik?"
ittésmost
2021. június 28. 20:29
Isten áldása legyen rajta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!