A helyreigazítással is gúnyolódik a Krisztus-karikatúrát villantó Pápai Gábor

2021. június 26. 09:58

A helyreigazító szöveget karikatúra-szövegbuborékban közölte le a Népszava.

2021. június 26. 09:58
null

Saját Wordpress-oldalán is megjelentette Pápai Gábor, a Népszava karikaturistája azt a helyreigazítási szöveget, amelynek közre adására azért kötelezte a bíróság a baloldali lapot, mert egy rajzon a keresztényeket sértő módon ábrázolta Krisztust – írja a Magyar Nemzet. Hozzátették: mostani közlésében a rajzoló egy fricskát is elhelyezett.

Tombol a „humor”: „Leírod százszor”

A lap hangsúlyozza: karikatúra-szövegbuborékban közölte le a Népszava azt a helyreigazítást, amelyre néhány nappal ezelőtt határozatban kötelezte a baloldali újság kiadóját a Fővárosi Ítélőtábla. Emlékeztettek: hatalmas felháborodást keltett, amikor a lap karikaturistája, Pápai Gábor egy Müller Cecílián gúnyolódó rajzán ábrázolta Jézus Krisztust, azzal a szöveggel, hogy „Alapbetegsége függőséget okoz”.

A Népszava pénteki számában le is közölte a helyreigazító közleményt oly módon, írják, hogy Pápai Gábor rajzként tálalta azt egy szövegbuborékban. A rajzoló, bár a bíróság erre nem kötelezte, saját karikaturista WordPress-oldalán és Facebook-oldalán is közzétette a Népszavában megjelentett rajzot, ugyanakkor mindkét helyen érdekes megjegyzést fűzött hozzá.

Kép forrása: Pápai Gábor Facebook-oldala

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. június 26. 17:26
Pápai egy primitív pöcs. A ballibsi oldalon ezzel még sokra viheti....
Bokros Birka
2021. június 26. 16:28
Szemeim előtt látom a Népfasza első oldalán a Dávid pajzsa feszített, elpusztított libát, amint rászögeszték!
zakar zoltán béla
2021. június 26. 15:43
libe rál liba nyál.....
heather
2021. június 26. 15:30
Szánalmas
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!