A földön fekvőkbe rúgott bele a Jobbik

2021. június 15. 19:09

Ez nem más, mint annak kimondása, hogy például a melegek a magyar társadalomban másodrendű állampolgárok.

2021. június 15. 19:09
Tóth Csaba Tibor
Tóth Csaba Tibor

„A történet, amely kedden egy erősen oroszos, LMBT-ellenes törvény elfogadásával ért véget, még tavaly februárban kezdődött, amikor Kaleta Gábor perui magyar nagykövetről kiderült, közel húszezer pornográf, pedofil fotót találtak a gépén. (2020 novemberében vád alá is helyezték.)

Mindezek után szeptemberben az egykori jobbikos, ma már a Toroczkai-pártban politizáló Dúró Dóra egy LMBT-emberek iránt gyermekeket érzékenyíteni hivatott magyar mesekönyvet kezdett el élőben ledarálni, mondván, abban »aberrált« dolgok szerepelnek. Innen, több áttételen, a társadalmi-kulturális ügyeket kedvelő budapesti értelmiség, prominens szivárványtagadó fideszes és egyéb, a peremvidékükről származó politikusok megnyilvánulásai nyomán jutottunk el odáig, hogy a mai naptól kezdve már nem csupán a transzneműek egyes jogait korlátozza a magyar Országgyűlés, hanem Kaleta ügyét mintegy megfeleltetve a mesekönyv ügyével, egységesen az ország több százezer meleg, leszbikus, biszexuális állampolgárára is rátámadott az elfogadott törvénnyel.

Ráadásul a legfelháborítóbb módon tette ezt: gyermekeket megrontó pedofilokkal tette ezeket az állampolgárokat egyenlővé a törvény szövege, azon keresztül, hogy azt állítja, az LMBT-jogi szervezetek és emberi jogi szervezetek eddig áldozatosan és egészen pontosan végzett felvilágosító munkája „propaganda”, amihez valamilyen úton-módon köze lenne a Kaleta-féle köztörvényes bűnözőknek és a gyermekvédelemnek. Ez nem más, mint annak kimondása, hogy például a melegek a magyar társadalomban másodrendű állampolgárok, valahogyan eleve bűnösek. Ezt szavazta meg most a hétpárti ellenzékben politizáló Jobbik.”

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2021. június 16. 17:12
Akkor kezdődik "melegség" amikor egy homokos férf/nő megront egy kisgyereket. Ezt pedofíliának. Bárki utána nézhet, híres emberek hogyan váltak homoszekszuálissá: megrontották őket kisgyerek korukban.
Feri70
2021. június 16. 13:45
A szexualitás magánügy. A melegek nem másodrendű állampolgár, igazából azt sem kellene tudnia senkinek hogy ki meleg és ki nem. Ahogy azt sem hogy ki szereti az orális szexet és ki nem. Azonban azoka a buzik akik feltünési viszketekségükben vonaglanak a pridon, meg külön jogokat követelnek magukban. azokat én nem hogy másodrendő, de embernem sem tekintem. Ez az én véleményem.
iimre
2021. június 16. 11:52
"Ez nem más, mint annak kimondása, hogy például a melegek a magyar társadalomban másodrendű állampolgárok." Látod, Te szerencsétlen, azt sem tudod, miről beszélsz: elsőre nem is azt a törvényt linkeltem :D -- na blokk a gecibe a többi idióta trolladék közé... :D
Türelem
2021. június 16. 10:44
Mandiner cenzúra? Levették a hozzászólásom első felét. Azt írtam, hogy elegem van az agresszív, nemi életüket az utcára vivő agresszív, mocskos buzikból, deviánsokból, a kérdést politikai célzattal meglovagoló aljas ellenzéki politikusokból, pártokból, gyermekeink, unokáink megrontóiból, az ezt támogató gyökértelen, a több évezredes zsidó kultúrát, értékeket megtagadó balliberális zsidó értelmiségből, Európa szétverőiből, a globális nagytőke zsoldosaiból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!