Vágvölgyi Gergely: Európa megmenthető

2021. május 16. 14:46

A Vasarnap.hu főszerkesztője szerint a nemzetközi baloldalnak szüksége volt új témákra, beemelték a szélsőséges genderideológiát.

2021. május 16. 14:46
null

Létezik egy nagyon erős politikai akarat Európa újraformálására, a gyökerektől való elszakítására, új szavazórétegek kinevelésére, a társadalom értékrendjének átalakítására – mondta az Abszolútban Vágvölgyi Gergely. A Vasarnap.hu főszerkesztője szerint Európa hatalmas válságban van, de menthető, ebben pedig mindannyiunknak feladata van. Vágvölgyi nagy reményt fűz az Európai reneszánsz elnevezésű, formálódó Orbán–Morawiecki–Salvini-szövetséghez. Olaszországot egyébként több tekintetben Közép-Európához sorolja, ami egyre inkább elismerésnek számít.

A nemzetközi baloldalnak szüksége volt új választópolgárokra, kitalálta a tömeges migrációt, szüksége volt új témákra, beemelték a szélsőséges genderideológiát, annak legdurvább, legvállalhatatlanabb követeléseit is – jelentette ki a főszerkesztő.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. május 16. 22:25
"Komoly terv." Elmehetne politikusnak is ennyire alapos programmal.
Knerten
2021. május 16. 18:07
A remény hal meg utoljára, de én nem vagyok ennyire bizakodó. Sajnos nincs rá semmi okom.
koronaszepe
2021. május 16. 17:56
Defend Andi kínpadra ülteti Vágvölgyit. Sajtótörténeti pillanatok...
Szuverén maffiaállam
2021. május 16. 17:03
Európát meg kell menteni a szélsőséges homofóboktól, a melegellenes muszlim, keresztény fundamentalistáktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!