Tiltakozunk a kommunista kínai „egyetem” ellen!

2021. május 27. 12:14

Se CEU, se Fudan, hanem elérhető felsőoktatást a magyaroknak! Magyarország a magyaroké!

2021. május 27. 12:14
Dúró Dóra

„A Mi Hazánk álláspontja egyértelmű: se CEU, se Fudan, hanem elérhető felsőoktatást a magyaroknak! Magyarország a magyaroké! Nem tartjuk elfogadhatónak, hogy a magyar kormány hosszú ideje már a kínai nagyhatalmi befolyásszerzés európai elősegítőjeként funkcionál, mert tudjuk, ezzel a magyar szuverenitás óhatatlanul csorbul. És pont ugyanezért nem támogatjuk a CEU jelenlétét sem, mert ott szintén hazánk jövőjére nézve káros nézeteket terjesztenek.

A balliberális oldal ellenkezése szintén hiteltelen a Fudannal szemben, számukra ez csak szimpla és öncélú kritika a kormány ellen. Ez abból kis kiviláglik, hogy amikor Brüsszeltől tapasztalunk olyan törekvéseket, amelyek bele akarnak szólni Magyarország belső viszonyaiba, akkor mélyen hallgatnak, sőt támogatják is azokat. A Mi Hazánk elsősorban egy kelet-közép-európai összefogásban gondolkodik, amelyben kiemelt, vezető szerep hárul hazánkra, és amely tömb sikeresen tudja letörni mind a nyugati, mind a keleti gyarmatosító törekvéseket, a magyarok érdekeit részesítve előnyben.”

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2021. május 28. 11:30
Se gazdag migráns, se szegény migráns.... Vona Gábor, Jobbik Se CEU , se Fudan..... Dúró Dóra , Mi Hazánk Csak nekem van déja vú érzésem?
Volo
2021. május 27. 21:29
Tiltakozzál csak kis bögyi baba!
2021. május 27. 18:53
Nagyon sajnálom, hogy Dúró Dóra is meghibbant. Mi lehet a háttérben?
Magyarok Pásztora
2021. május 27. 18:50
Dórika, a fudan azért kell mert bántja a moslék ellenzéket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!