Reagált az ATV vezérigazgatója Tamás Gáspár Miklós bojkottfelhívására

2021. május 04. 09:17

Németh S. Szilárd arra kérte a Spirit FM hallgatóit, hogy a rádiót a tartalma alapján ítéljék meg.

2021. május 04. 09:17
null

Ahogy a Mandiner is szemlézte, a filozófus felmondásra szólította fel az ATV munkatársait, miután a csatorna tulajdonosához tartozó Spirit FM nyerte el a Klubrádió frekvenciáját. Németh S. Szilárd válaszában arra kérte a hallgatókat, hogy a Spirit FM-et a tartalma alapján ítéljék meg – írja az Index.

TGM felszólítása

A Klubrádió honlapján közölt nyílt levelében a filozófus azt írta, „az utolsó ellenzéki, rezsimfüggetlen” rádiót fosztották meg a frekvenciájától, és adták azt az ATV-csoporthoz tartozó, „a Hit Gyülekezete által befolyásolt” Spirit FM-nek. TGM emiatt az ATV munkatársait felmondásra, az „ellenzékieket, függetleneket és pártatlanokat” pedig a csatorna bojkottjára szólította fel. Felhívásához elsőként Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő csatlakozott.

Az ATV vezérigazgatója válaszol

Az ATV vezérigazgatója közleményben reagált Tamás Gáspár Miklós bojkottfelhívására, írják. Németh S. Szilárd az Indexhez eljuttatott levelében kitért arra, hogy miután elnémult a 92,9-es frekvencia, a Spirit FM-et működtető egyesület kérelmet adott be az ideiglenes frekvenciahasználatra. A vezérigazgató véleménye szerint

a Spirit FM egy olyan rádió, ahol a hírműsorokban minden politikai oldal, így az ellenzék is komoly megszólalási lehetőséget kap

– ezzel a demokratikus nyilvánosság szélesedik, ami kiemelten fontos a közelgő kampányidőszakban, írják.

Németh S. Szilárd jelezte, hogy tiszteletben tartja mindenki véleményét, de a hallgatókat arra kérte, hogy a rádiót a tartalma alapján ítéljék meg. Mindenkit biztosított arról, hogy a műsorokat ismerős, tapasztalt szakemberek készítik majd a jövőben is.

Fotó: MTI/Beliczay László

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2021. május 04. 14:15
semmivel nem lesz jobb a klub rádio helyzete azzal ha a spirit fm nem szólal meg azon a frekvencián
antares007
2021. május 04. 12:02
Hit gyülekezete atya ég hova fog ez még süllyedni aztán ezek a legócskábbak agymosók és agymosottak imádjuk az urat de a pénzt is fujj ennél még talán Bolgár Úr is jobb volt azon legalább lehetett röhögni a hit gyülekezetén legfeljebb sírni lehet.
szürkeSzarvas
2021. május 04. 11:48
A Németh Sanyi fia korrekt a moslékosokhoz képest. A Gazsi talmudi alapon,az 1 napos népszerűségért "szólalt meg". :)
jánosbácsi
2021. május 04. 11:38
A HIT GYÜLEKEZETE TEOLÓGIAI FŐISKOLÁJÁN TARTOTT ELŐADÁST SEMJÉN ZSOLT A miniszterelnök-helyettes előadására a Szent Pál Akadémia Államelmélet című tantárgyának keretében került sor. Ebben, az egyébként teológus és szociológus Semjén olyan témákat érintett, mint a nemzetállamok szuverenitását, alkotmányos önazonosságát érintő kihívások; az Európai Unió jövőjével és benne hazánk szerepével kapcsolatos aktuális kérdések; továbbá az állam és az egyház viszonya. Mindegyikünk azt mondja, amit mindig is mondott, és kiderült, hogy az értékeink, a felfogásunk sokkal közelebb van egymáshoz, mit azt gondoltuk volna, sőt, minden lényeges kérdésben ugyanazt gondoljuk.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!