Karikó-ügyben most össznépi a felháborodás

2021. május 25. 16:29

Na mármost a beszervező a rendszerváltás után országos rendőr-főkapitány lett.

2021. május 25. 16:29
null
Schiffer András
Schiffer András

„Karikó-ügyben most össznépi a felháborodás, hogy Karikó Katalint bezsarolták/beszervezték. Namármost a beszervező a rendszerváltás után országos rendőr-főkapitány lett. Mi lenne, ha ugyanilyen egyetértésben nem csak a hajdani aktanyilvánossági, hanem a lusztrációs törvényjavaslatomat is elfogadnák egyszer, mégpedig azzal a kiegészítéssel, hogy annak is távoznia kell a közéletből , aki beszervezőt közhatalmi pozícióba juttatott?”

Nyitókép: AFP

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. május 26. 14:45
Nem csípem ezt a Schiffert, megélhetésinek tartom, de ebben egyetértek vele. A probléma azonban az, hogy nem a magyar nép döntötte el, mit lehet csinálni. Mindenesetre jól igazolta az idő, hogy libsire soha nem szavazunk, hiszen jól látszik, hogy nyugati viszonylatban próbálják azt bevezetni, amiből keleti viszonylatban nagy nehezen megszabadultunk. Azaz a függetlenségünk totális feladását. Ez már a 90-es évek legelején a magamfajta laikus számára is látható volt, hátha még a titkos háttéralkukat ismertem volna. A függetlenség teljes feladására mindig is voltak jelentkezők, de jól látni, hogy történelmünkben a fejlődést mindig az hozta el, amikor valamilyen szinten együttműködtünk és nem feladtuk a függetlenségükkel. Lsd. a Kiegyezés utáni időszak (Habsburgok), a Horthy rendszer (németek), Kádár rendszer (70-es évek után, oroszok), Orbánék(EU libsijei, illetve USA). Ha csak a válságot nézzük, teljesen másképp kezeli a helyzetet egy szervilis kormány - ballibsik 2008-as válság, ahová eleve szar helyzetből kerültek és el is jutottak a csődig, vagy Orbánék, akik kiváló helyzetből kerültek válsághelyzetbe és némi inflációval megúsztuk.
Somaa
2021. május 26. 13:48
Több ezer ilyen beépített embere világszerte a náci hazaáruló hatalombitorló rablógyilkos szarbángeci maffiának...
anna bolena
2021. május 26. 13:10
Több alkalommal győződhettünk meg arról, hogy Schiffer egy kétkulacsos, álságos játékos, ráadásul egy lépcsőházi filozófus, mindig a dolgok megtörténte után világosodik meg és osztja az észt. Lusztrációról beszél, azzal hergel, mintha nem tudná, hogy az iratok jó részét még idejében megsemmisítették, eltüntették, tehát a fő bűnösök büntethetetlenek.
NTLLK
2021. május 26. 09:14
Hát mi legyen az a szegény beszervező? Földönfutó?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!