Rákay: Végre tényleg látszik a fény az alagút végén

2021. május 24. 11:07

Fogcsikorgatva ugyan, de végigcsináltuk a mögöttünk hagyott, igen kemény évet! Köszönet és hála minden magyarnak! – írta a kommunikációs szakember.

2021. május 24. 11:07
null

„Vannak pillanatok, amikor nem kell szerénykednünk, és ez most egy ilyen alkalom. Amikor büszkén kimondhatjuk, hogy az oltások terén bizony a világ élvonalába tartozunk, s ennek köszönhetően Magyarországon előbb indulhat újra az élet, mint a világ legtöbb országában” – írta közösségi oldalán megosztott videójához a kommunikációs szakember. Rákay Philip hangsúlyozta: „Ez persze nem valamiféle szerencse, vagy a sors ajándéka...” Hozzátette: „fogcsikorgatva ugyan, de végigcsináltuk a mögöttünk hagyott, igen kemény évet! Köszönet és hála minden magyarnak!”

A műsorvezető felhívta rá a figyelmet, hogy a szomszédos országokban még javában érvényben vannak a szigorú korlátozások, ami ellen esetenként hatalmas tömegtüntetéseket is tartottak. Ezzel szemben Magyarországon „végre tényleg látszik a fény az alagút végén” – mondta Rákay.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. május 27. 16:33
Na ha kivilágosodik az alagút vége, akkor látni fogod, hogyan úszik el a budavári kecód !
Zokni
2021. május 26. 07:54
"Rákay: Végre tényleg látszik a fény az alagút végén" Igen? Érdekes. Sztem az nem alagút, hanem az illető szűk látóköre.
szerafim
2021. május 25. 07:26
tökjó, hogy a csajszik végre borozhatnak egyet a teraszon!
aaa1
2021. május 24. 23:43
Holnap állítólag kisüt a nao, köszönjük meg szépen a Zorbán Viktornak, áldassék a neve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!