Nacsa Lőrinc: A baloldal folyamatosan a kínai vakcinát támadta

2021. május 08. 20:09

A Jobbik, az MSZP, a DK, Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is leszólta a kínai vakcinát, amit most igazolt a WHO – emlékeztetett a KDNP-s politikus, Nacsa Lőrinc.

2021. május 08. 20:09
null

Pénteken jóváhagyta az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a koronavírus elleni Sinopharm-vakcinát, amelyet a baloldal hónapokon keresztül támadott. Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője kiemelte: a magyar szakemberek és hatóságok már korábban megvizsgálták az oltóanyagot, és több százezer embert be is oltottak vele.

A kereszténydemokrata politikus emlékeztetett: a baloldal ezzel szemben petíciót indított az oltóanyag ellen, és meg akarta tiltani, hogy az emberek megkaphassák az életmentő vakcinát – utalva ezzel arra, hogy a balliberális ellenzék végig a keleti oltások ellen volt.

Nacsa Lőrinc kiemelte: a Jobbik elavultnak és kínai cuccnak, az MSZP emberkísérletnek, a Gyurcsány-párt hamisítottnak és ellenőrizetlennek nevezte az oltóanyagot.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje azt állította, senki nem mondta, hogy az oltóanyag segít, Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke pedig azt nyilatkozta az ATV-nek, hogy az a több millió magyar ember, aki a kínai oltást kapja majd meg, nem lesz védett.

Nacsa Lőrinc hozzátette: a baloldal elmúlt hónapokban nyújtott politikai teljesítménye csak az oltásellenesség volt. Támadták a magyar engedélyező hatóságokat és szakembereket. Most, a WHO 18 év feletti korhatár nélküli engedélye kapcsán csendben vannak.

Minden Magyarországon elérhető oltóanyag hatékony és biztonságos – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, aki mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát.

(MTI; fotó: kdnp.hu)

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2021. május 10. 10:36
Ezt nem értem. Tudtommal, egyetlen olyan vakcinát se ajánlott a baloldal amit az EU illetékes hatósága addig nem engedélyezett. Amennyiben ez jogtalanul történt és a keleti oltóanyagokhoz minden elöírt bizonyíték megvolt, akkor ezért akár perelhetö is az EMA, de semmi ilyen lépésröl nem hallani. MIÉRT ???
geyza1947
2021. május 10. 09:10
Nacsa elvtárs ! Arról kellene beszélni, hogy a magyar kormány gyakorlatilag folyamatosan okirat hamisitást foltyat a védettségi igazolványokkal ! Ugyanis az első oltás után már küldik is ki, holott a szakemberek szerint még védettségről szó sincsen, ugyanis a védettség a második oltást követő második hét után következik be és így JOGSZERŰEN ezután küldhetné meg az állam az igazoláűst ! De Orbán a nagy igazságérzetű jogász nemes egyszerűséggel áthágta annak érdekében, hogy a foci meccsekre ki lehessen menni ! Tényi ha feljelentené orbánt emiatt tutira megnyerné a pert ! Na erről pofázzál Nacsa !
bagira
2021. május 10. 01:12
Kínai vakcina a legjobb mutáns vírus ellen is hatásos. ezért támadják . Tudjuk a komcsi baloldal a vírus ,mindig a legrosszabbat akarja tömeggyilkosok .
geyza1947
2021. május 09. 19:14
Nacsa uraság ! Az Unió első perctöl kezdve azt kérte, hogy a keleti vakcinák engedélyezése érdekében nyujtsák be a dokumentációkat ! Csesztek benyújtani ! Akkor ki a hibás idióta ??????????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!