Lovrencsics elhagyja a Fradit

2021. május 10. 16:23

A 32 éves, 39-szeres válogatott futballista a lengyel Lech Poznantól igazolt a 2016-os Európa-bajnokság után a Ferencvároshoz.

2021. május 10. 16:23
null

Öt év után távozik a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapatától Lovrencsics Gergő. Az FTC honlapjának hétfői beszámolója szerint nem hosszabbítják meg a védőjátékos lejáró szerződését, így három bajnoki cím, egy Magyar Kupa-győzelem, valamint Európa Liga- és Bajnokok Ligája-csoportkörös szereplés után máshol folytatja pályafutását.

A 32 éves, 39-szeres válogatott futballista a lengyel Lech Poznantól igazolt a 2016-os Európa-bajnokság után a Ferencvároshoz, amelynek színeiben 182 mérkőzésen hat gólt szerzett és 29 gólpasszt adott, és az utóbbi években csapatkapitánya volt az együttesnek.

(MTI)

Fotó: Lovrencsics Gergő, a bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának kapitánya Fradi-sálat köt Albert Flórián szobrára, miután a játékosok átvették az aranyérmet és a kupát az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés utáni ünnepségen a Groupama Arénában 2020. június 27-én. A Ferencváros 31. bajnoki címét szerezte meg. MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2021. május 11. 12:54
Lovrencsics valószínűleg a Honvédhez megy. Szántót visszahívhatja a Fradi Zalaegerszegről, meg a Valerenga balhátvédje , Adekugbe iránt érdeklődik komolyan a Fradi. Megfordult a fejemben, hogy Isaelt meg Heistert nem Rebrov viszi magával ? Lovrencsiccsel a Fradi nem hosszabbított, de utóbbi kettő maga döntött így ?
yes_we_can
2021. május 11. 09:40
Azon a "kiváló" (nem tudom,mit néztetek)EB-n egyedül benne láttam szándékot,lendületet.
creasy
2021. május 10. 21:23
"Fotó: Lovrencsics Gergő, a bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának kapitánya Fradi-sálat köt Albert Flórián szobrára, miután a játékosok átvették az aranyérmet és a kupát az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés utáni ünnepségen a Groupama Arénában 2020. június 27-én. A Ferencváros 31. bajnoki címét szerezte meg." Mármint akkor.Tavaly.Kicsit le vagytok maradva,a sál kötés most is megvolt, mert hagyománnyá vált pár éve,és ez most már a 32-ik bajnoki arany. Üdv Gyaloggos, tudnék infokat adni, de nemteszem.Itt nem.
zöld zsömle
2021. május 10. 20:51
Nem túl nagy spíler Gergő, inkább hat szíve van... De az a hat mind a csapatért. Ha Rebrov megy, akkor ki kellene várni az új felállást. Node, a tűz mellett ő úgyis jobban tudja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!