Közösen jelentkezett be egy balkonról Dobrev és Fekete-Győr

2021. május 12. 07:03

A Momentum elnöke szerint ők a társadalmi békéért dolgoznak.

2021. május 12. 07:03
null

Fekete-Győr András (Momentum) és Dobrev Klára (DK) miniszterelnök-jelöltek közös fotót osztottak meg Facebook-oldalukon.

„Fekete-Győr Andrással versenytársak és szövetségesek  vagyunk. Ellenfelünk Orbán Viktor és rendszere” írja röviden a DK miniszterelnök-jelöltje.

Fekete-Győr kicsit hosszabban fogalmaz: „Az előválasztáson versenytársak, a kormányváltásban szövetségesek vagyunk. Egy olyan új, nyugati Magyarországért dolgozunk, ami nem a politikai háborún, hanem a társadalmi békén alapul. Sok minden más mellett erről beszélgettünk ma Dobrev Kláraval.”

Kép forrása: Dobrev Klára Facebook-oldala

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. május 13. 13:19
"Egy olyan új, nyugati Magyarországért dolgozunk, ami nem a politikai háborún, hanem a társadalmi békén alapul." Ja, békésen odatartjátok a valagatokat a nyugatiaknak. Vagy a miénket. Mi meg nem szeretnénk nyugati Magyarországot, köszi, jó itt nekünk középen.
khomeini
2021. május 13. 00:47
Fekete-Győr kicsit hosszabban fogalmaz: „Az előválasztáson versenytársak, a kormányváltásban szövetségesek vagyunk. Egy olyan új, nyugati Magyarországért dolgozunk, ami nem a politikai háborún, hanem a társadalmi békén alapul. Sok minden más mellett erről beszélgettünk ma Dobrev Kláraval.” "Soproni: Nem akarjuk összegyurcsányozni magunkat" ( https://24.hu/kozelet/2017/08/18/soproni-nem-akarjuk-osszegyurcsanyozni-magunkat/ )
madárinfluencer
2021. május 12. 23:37
Úgy látszik Klárika Fekete Győr szeretője is imád lenni.
konfucius
2021. május 12. 20:58
Melyiktek nyakába hányhatok? Mármint először.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!