Kásler: A baloldal a WHO-val vitatkozik

2021. május 15. 14:19

A miniszter szerint a kormány jól döntött, hogy elkezdte a Sinopharm-vakcina alkalmazását.

2021. május 15. 14:19
null

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) tárcavezetője az Életközelben videósorozat adásában kifejtette, hogy a kínai Sinopharm-védőoltás alkalmazása a kormány részéről jó döntés volt, a most lefolytatott WHO-vizsgálatok is alátámasztják, hogy az oltóanyag biztonságos és hatékony.

Ha az ellenzék a WHO-val vitatkozik, akkor azt a vitát sohasem fogja megnyerni

–mondta a miniszter a baloldali politikusok kínai védőoltással kapcsolatos megszólalásaira reagálva. Kásler Miklós hangsúlyozta: minél több ember tartózkodik az oltástól, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy megfertőződnek koronavírussal. A miniszter szerint a legfőbb cél a mielőbbi beoltottság.

A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. május 17. 10:52
"a baloldali politikusok kínai védőoltással kapcsolatos megszólalásaira reagálva" Engem ilyen kamukkal már senki nem etet meg, ha a kínai hadsereg beoltására jó volt, akkor kurvamindegy, hogy a placebót kapó kontrollcsoport meg a többi fontoskodás milyen eredményt hoz. Amikor mondjuk építesz valamit, és a tervek szarok, hát a helyszínen megoldod, hogy ne szakadjon a fejedre, aztán utólag lepapírozod. Ez egy kurvanagy üzlet, és látszik, ahogy mind az emberi életekről vakerál, de közben a zsebéről van szó. A saját készítményét értékelő saját tesztje a saját termékét hozza ki legjobbnak? Hát micsoda meglepetés! Nem jött be a nagy terv, hogy az eu szépen leszopatja az országot, és a balhét Orbánnal vitetik el, mert a keleti oltásokkal pont kiderült, hogy mekkora szarok, - az a korrupt görög pina is elmegy a picsába, ha komolyan vennék a dolgokat talpig vasban vitték volna el, de majd kimagyarázza magát - hát ezért olyan mérgesek az oltóanyagokra, de nem mondhatják ki nyíltan, hogy azért ne oltsanak a keletivel, mert haljon meg sok ember, hogy Orbán legyen a hibás, sőt, mióta nevén van nevezve, hogy oltásellenes az, aki mást elbizonytalanít, ez a szar komcsi sejtetés megy, persze ezzel is tetten vannak érve, ilyenkor mindig állati mérgesek, mint Hókuszpók, hogy ez sem jött be.
széki lassú
2021. május 16. 11:01
"A baloldal a WHO-val vitatkozik." Ez a szimpla igazság. Ha érdekük azt kívánja, vitatkoznak a műtétet végző, operáló orvossal, és annak drukkolnak, hogy boncolás legyen belőle.
matykox
2021. május 15. 15:38
Drága Professzor uram, az ellenség (NEM ellenzék) NEM vitatkozik. Szó sincs róla: egy aljas és hazug propaganda-hadjáratot folytat most is, ahogy Göbbels elvtársuktól is tanulták. "Manipulieren aber richtig" - ahogy azt a tankönyvük is tanította.
legkisebbek közül
2021. május 15. 14:48
(legkisebbek közül 2021. május 15. 14:46 jav.: kinek maradt hitelessége?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!