Karácsony Gergely megfejtette a Star Wars-nap mély üzenetét

2021. május 04. 14:38

Az egész sorozat arról szól, hogy a Sötét Erő megpróbálja lerombolni a Köztársaságot, de végül az igazság győzedelmeskedik – írta május 4-én a Facebookon Karácsony Gergely.

2021. május 04. 14:38
null

„Ma van a Star Wars-nap. Nekem gyerekkoromban kimaradt a Csillagok háborúja, a kisfiam vezetett be ebbe az univerzumba” – írta Karácsony Gergely a Facebookon kedden. 

Star Wars-nap, azaz May The Fourth alkalmából posztolt Budapest jelenlegi főpolgármestere,

a közelgő baloldali előválasztás várható miniszterelnök-jelöltje. A posztból kiderült, hogy Karácsony Gergely gyermekkorából kimaradt a Csillagok háborúja megtekintése, mely filmet 1979. augusztus 16-án mutatta be a MOKÉP, amikor a Főpolgármester mindössze négy éves volt. Az első trilógia többi darabját is szinte az amerikai premierrel egy időben láthatták a magyar nézők, hisz se Kádár János, se Aczél György nem találtak kivetnivalót az űropera ideológiai üzenetében.

„És milyen igaza volt, végtére is az egész sorozat arról szól, hogy a Sötét Erő megpróbálja lerombolni a Köztársaságot, de végül az igazság győzedelmeskedik” – fejtette meg a Star Wars komplex politikai üzenetét Karácsony Gergely, majd hozzátette: Az erő legyen veletek.

Fotó: MTI/EPA/Royal Mail

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. május 05. 12:25
"És milyen igaza volt, végtére is az egész sorozat arról szól, hogy a Sötét Erő megpróbálja lerombolni a Köztársaságot, de végül az igazság győzedelmeskedik" Hát igen, a komcsi egybenzék a sötét erő, ami folyton valami kibaszott diktatúrát akar itt kiépíteni, de mindig belebukik. De ennek ő miért is örül?
Daily
2021. május 05. 11:20
https://pics.me.me/separated-at-birth-imgflip-com-george-soros-and-emperor-palpatine-strangely-53787774.png https://socialismisnottheanswer.files.wordpress.com/2011/09/darth20soros.jpg
Ladybird
2021. május 05. 09:16
És ez az ember ült Tarlós István székébe? ! Egészen döbbenetes! Dolgozni is kellene, nemcsak a facebookon lógni, Gerike!!!!
patópál
2021. május 05. 08:42
Legközelebb valamelyik Pókember-képregényből fog mély filozófiai következtetéseket levonni. Infantilis debil barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!