Vasárnap bejelentik, hogy Karácsony Gergely is indul az előválasztáson

2021. május 04. 10:10

Információink szerint a főpolgármester indulását az Európa-napon május 9-én hozzák majd nyilvánosságra.

2021. május 04. 10:10
null

A Mandiner információi szerint igaz a régóta rebesgetett hír, miszerint Karácsony Gergely is indul miniszterelnök-jelöltként az ellenzéki előválasztáson. Úgy tudjuk, mindezt május 9-én, vasárnap fogják bejelenteni az őt jelölő pártok, az MSZP és a Párbeszéd.

Értesüléseink szerint a baloldalon nyílt titok, hogy

az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek előválasztása valójában előre megírt forgatókönyv szerint fog történni, a hatpárti összefogás végső jelöltje Karácsony lesz. 

Erre utal a hvg napokban megjelent cikke is, amelyben ezt írják: „Többekkel beszélve az a valószínű forgatókönyv, hogy az előválasztás végén Karácsony Gergely lesz a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt”.

Erről írt a napokban megjelent cikkében a Magyar Nemzet is. A lap szerint, Dobrev Klára indulásának nyilvánosságra kerülése miatt egyre nagyobb a nyomás a főpolgármesteren, hogy ő is bejelentse, megméretteti magát. Ezt látszik alátámasztani az előválasztáson induló Fekete-Győr András hétfőn tett nyilatkozata. A Momentum elnöke az ATV-ben úgy fogalmazott, 

Az ügyben Karácsonyt és pártját telefonon és email-ben is megpróbáltuk elérni, de eddig nem reagáltak. Amennyiben válaszokat kapunk, arról azonnal beszámolunk majd.

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2021. május 05. 17:33
2017 "Alapvetően az az érzésem, hogy a faszért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem"     2019 "„Ha visszamegyek Zuglóba, akkor elásnak”     2021 Karácsony Gergely jelölteti magát miniszterelnöknek.  
makapaka2
2021. május 05. 15:08
Milyen kis mohó ez a Kamu Gejike! Nem elég Budapestet tönkretenni, te balfék????
rókabácsi
2021. május 04. 18:18
ez lenne a győzelem napi bukta?
hátakkor
2021. május 04. 18:02
Jákobra és FeGyőrre előszavazunk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!