MÚOSZ-elnökségi tag lett Dévényi Istvánból

2021. május 29. 21:17

Hargitai Miklós pedig megbukott a szervezet élén.

2021. május 29. 21:17
null

Nem mindennapi hírt osztott meg facebookos követőivel Dévényi István, a Magyar Hang újságírója. Dévényit ugyanis elnöksége soraiba választotta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ), ami az újságíró szerint nagyjából az első alkalom, hogy „jobboldali” elnökségi tagja is van a szövetségnek.

Dévényi István szerint egy a jelszó: erős MÚOSZ. „Ránk fér” – véli a korábban a Heti Válasznál is dolgozó Dévényi. 

Egyébként úgy tűnik, hogy Hargitai Miklós megbukott a szervezet élén, ugyanis leváltották elnöki tisztségéből; helyét Kocsi Ilona, a Boom Magazin főszerkesztője veszi át, aki korábban a Világgazdaságot irányította. 

Nyitókép forrása: YouTube

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2021. május 31. 07:11
Gratulálok István! Ezzel pénz is jár, vagy csak a szégyen?
tevevanegypupu
2021. május 31. 05:46
MUOSZ..az ávh irásban kifejezett megfelelője volt mindig..most is az..hihihi..Dévényi a "jobboldali újságíró"..nagyon de nagyon kétélű ajándékot kapott az árulásáért..
Agnieszka
2021. május 31. 04:43
Dévényi Heti Válaszos volt. Azután Borókainak sikerült a jobb sorsra érdemes lapot a semmibe kormányozni. Nagyon nagy kár volt. Dévényit, mint deviza hitelest NEM sikerült a forint hiteleseknél jobb helyzetbe hozni a Fidesz kormánynak, mondjuk, nem tudom, miért kellett volna. A Heti Válasz a deviza hitelezés cirkusza idején, úgy emlékszem, kétszer is felhívta a figyelmet a "deviza" hitel kiszámíthatatlan következményeire. Azt írták, h. az vegye fel, aki valóban devizában kapja a fizetését, illetve az, akinek a forint hitel törlesztése is beleférne. Dévényi NEM hallgatott a saját lapjára. Azóta Dévényi az ellen oldalon ugat. Most kapott egy kis húsos csontot. Egészségére.
Geroerno
2021. május 30. 23:53
Szopjátok csak Orbán faszát. Sülthülyék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!