Cáfol az Orbánnal fotózkodó vőlegény: nem ők szerepelnek az MNB hirdetésén

2021. május 25. 19:16

Teljesen spontán módon jött létre az elhíresült videó.

2021. május 25. 19:16
null

Napok óta a közbeszéd tárgya az a jelenet, amikor Orbán Viktor az ötmillió oltott bejelentése után gratulál egy esküvőre készülő, vőlegényi és menyasszonyi ruhában feszítő párnak. Sokan azt hitték, a videó megrendezett volt. Ezt azzal támasztották alá, hogy a két fiatal hasonlított egy korábbi MNB-plakáton szereplő férfira és nőre.

Az elméletet a videóban szereplő férfi cáfolta meg a saját Facebook-oldalán, amit a Telex vett észre. Teljesen véletlenül futottak össze a miniszterelnökkel, akit aztán felkértek egy közös képre, végül videó lett belőle Orbán Facebook-oldalán – derült ki a férfi bejegyzéséből.

Újdonsült feleségével épp visszafelé tartottak az esküvői fotózásról, amikor meglátták a Karmelita kolostor előtt a miniszterelnököt. Ők maguk kérdezték meg tőle, hogy összeállhatnak-e egy fotóra, végül Orbán videóban örökítette meg a pillanatot.

Valójában nekünk mindegy, ki mit gondol. Szerintünk a mémek viccesek. Ennyi, nincs semmi történet az események mögött” – írta.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
valeron
2021. május 25. 20:41
:)
Gyéressy Károly
2021. május 25. 20:24
javítottam hozzászólásomat, mert tévedtem.
Lenyeg Telen
2021. május 25. 20:23
És még örülhetnek, hogy nem támadt rájuk az lmbtq inkvizíció...
civis72
2021. május 25. 20:21
A proli moslékok ilyen beteg emberek mindenre kivetítik a saját világukat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!