Tényekkel cáfolja az oltásellenes hangokat a kormány

2021. április 25. 10:21

A kormány nyilvánosságra hozza az oltások utáni fertőzési és halálozási adatokat.

2021. április 25. 10:21
null

„A baloldali politikai erők többféle módon folytatják oltásellenes kampányukat. Ennek egyik formája az, hogy kétségbe vonják egyes vakcinatípusok hatékonyságát. Ezért a kormány nyilvánosságra hozza az oltások utáni fertőzési és halálozási adatokat. Ezekből az adatokból jól látható, hogy minden Magyarországon használt vakcina hatékony és erős védelmet nyújt a fertőzés ellen.Mindenkit arra kérünk, hogy éljen az oltás lehetőségével. Az oltás életet ment” – áll a kormányzati bejegyzésben.

Nyitókép: Balázs Attila – MTI

Összesen 450 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2021. április 26. 10:09
Szégyen a kormányra nézve, hogy az asszonyságnak kell ki igazítani a hazugságot! Ismét lebukott! Mit is várhattunk volna, egy komcsi, 3/3 ügynök álltál vezetett kormánytól! 22-Ben jön a seprű, és a lapát! Ui: Orbán farok felszopók! A véleményeteket tartsátokmeg!
Pierre
2021. április 26. 09:53
"Szakmailag nehezen vállalhatók a kormány által közzétett vakcinahatékonysági adatok. a kormány által közzétett táblázat tudományos bizonyítéknak alkalmatlan. Egy dologra azonban a jelek szerint mindenképpen alkalmas: a politikai propaganda alapanyagául tökéletesen megfelel. Már a kormány Facebook-bejegyzése is jó példa erre, amely úgy tett közzé első alkalommal minden szakértő által régóta várt számokat, hogy a poszt szövegében az adatokról semmi nem derül ki, az oltásellenes ellenzék viszont már az első mondatban feltűnik. Nem sokkal később Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is is megosztotta a táblázatot Facebookon, szintén arra használva ki az alkalmat, hogy az ellenzéket kritizálja. Sem az eredeti poszt, sem a miniszteré nem állította azonban azt, amire Gulyás Gergely még utalt, azaz hogy a kínai vakcina jobb lenne, mint a Pfizer. A köztévé vasárnap délutáni híradójában azonban már úgy számoltak be a vizsgálatról, hogy a címben is ezt emelték ki – A kínai hatásosabb, mint a Pfizer? 16-32 –, és az adás jól szemléltette azt is, hogy melyik két számra koncentrálhat majd annak a kormánynak a kommunikációs gépezete, amelynek több tagja is rendszeresen elmondja, hogy a vakcina nem lehet politikai kérdés." https://telex.hu/koronavirus/2021/04/25/vakcina-hatekonysag-vizsgalat-felmeres-oltottak-megbetegedes-halalozas-kormany-tablazat-adatok-problemak-kinai-sinopharm-pfizer
aleb19
2021. április 26. 09:46
https://mandiner.hu/cikk/20210426_kariko_katalin_korrigalta_a_kormany_vakcina_elhalalozasok_tablazatat kariko valasza a propagandara, mandineres modon megvagva ,eldugva es hianyosan lekozolve
files32
2021. április 26. 09:21
Karikó Katalin kiegészítette a kormány vakcinákról szóló táblázatát. A Széchenyi-díjas magyar kutatóbiológus szerint a táblázatban más adatot is fel kellett volna tüntetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!