Szentkirályi Alexandra: Közös sikerünk a terasznyitás

2021. április 24. 18:14

Jövő héten jön a 4 millió! – írta a kormányszóvivő a közösségi oldalán.

2021. április 24. 18:14
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor a terasznyitás mellett további enyhítéseket jelentett be: Jövő héten már moziba, edzeni és étterembe is mehetnek a védettséggel rendelkezők.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Facebook-oldalán osztott meg egy videót a terasznyitással kapcsolatban. 

„A terasznyitással a régi életünk egy újabb darabját kaphattuk vissza.

– kezdte bejegyzését a kormányszóvivő. 

„Minden egyes lépéssel ismét közelebb kerülünk egy újabb nagy lépéshez, a 4 milliós határhoz, amikor újra vissza tudunk kapni valamit a szabadságunkból” – tette hozzá Szentkirályi. 

Kép forrása: MTI / Bruzák Noémi

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2021. április 25. 20:49
"Szentkirályi Alexandra: Közös sikerünk a terasznyitás" Hát igen, már ez is siker. A 80%-ra ugrott államadósság, az 5%-os GDP-csökkenés, a szuper gyenge forint mellett.
pemete jakab
2021. április 25. 20:47
"Szentkirályi Alexandra: Közös sikerünk a terasznyitás" Lehet, hogy még csak a járvány félidejénél tartunk, de már sikerről papolnak.
lutra
2021. április 25. 09:27
Elképzelem ugyanezt Vadai Ágnessel: - Végre kinyitottak a teraszok..., egy fél kevertet kérek, meg egy pikoló kőbányait. Kiskanállal, hogy kikeverhessem belőle a buborékokat. Bezzeg ha a moslékosok lennének kormányon, alapból lehazudnák a halottak számát, nyitnának, amikor nem kellene, zárnának, amikor nyitni kellene, eszükben sem lenne a gazdájuk akarata ellenében keletről oltóanyagot beszerezni, sokkal, de sokkal több halott lenne. Ráadásul aki ellenük merne beszélni, annak kilőnék a szemét. Patkányok, tömjétek a parizert a pofátokba, és kuss.
Hunyadi Mátyás
2021. április 24. 22:32
Üresfejű buta ...csa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!