Szabó Tímea szerint be kellene kéretni az orosz nagykövetet Navalnij miatt

2021. április 19. 12:34

Az ellenzéki politikus a Petry-ügyet hozza fel példaként.

2021. április 19. 12:34
null

„Nem látom, hogy Szijjártó bekéretné a budapesti német nagykövetség ügyvivőjét Petry Zsolt kapusedző kirugása miatt. Bezzeg amikor az ellenzéki politikus Navalnij haldoklott Putyin börtönében, rögtön behívatta az orosz nagykövetség ügyvivőjét. Ja nem, fordítva”írja a Párbeszéd társelnöke Facebookon, egy haragos emojival hangsúlyozva elégedetlenségét a helyzet mibenléte fölött.

Fotó: MTI

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. május 05. 20:35
A fénykép alapján nekem úgy tűnik, hogy Timea Sabau is alkoholista, mint viszkis Fletó, meg a Vadai... Most tényleg: a delirium akvárium az valamiféle belépőjegy a Szabeszédben, meg az ÁVÓ Pártban?
Tibesz26
2021. április 19. 23:36
mi meg bekéretjük katarina barleyt amiért lengyel testvéreinkkel és barátinkkal együtt (szeretett hazánkat) magyarországot és lengyel barátainkat kiéhesztetéssel fenyegette meg valamint bekéretjük a migránssimogató ngokat amiért erötletik hazánkra a barbárokat (migárnsokat ) és te egy kommunsita szemét kurva szukat ribanc léttetdre támogatod ezeket a barbárokat (migránsokat) dögöly mega bandáddal együtta pokolban
bagira
2021. április 19. 23:00
Ezt a nőt (?) az afgán tubarózsát már régen az idegosztályra kellett volna becsukni .
bagira
2021. április 19. 22:56
Timi Brüsszelnek feljelentést ír magyarok ellen mert nem avatkozik be más ország belügyeibe .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!