Reagált a Szivárványcsaládokért Alapítvány Orbán Viktor Gulácsival kapcsolatos kijelentéseire

2021. április 09. 16:45

Az alapítvány szerint a válogatott tagjainak csatlakoznia kellene Gulácsi Péterhez.

2021. április 09. 16:45
null

Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújában érintette Gulácsi Péter és Petry Zsolt ügyét, mint mondta, Gulácsi Péter kapus az ellenkező irányba tett nyilatkozatot”, hozzátéve, hogy az ilyen viták megbonthatják a csapategységet.

Erre reagált Facebook-oldalán a Szivárványcsaládokért Alapítvány.

A csapategységet a válogatottban úgy lehet a leggyorsabban helyreállítani, ha a többi játékos és az edző csatlakozik Gulácsi Péterhez”

– írta az alapítvány. 

Hozzátették: „szerintünk minden magyar kisgyerek – köztük azok is, akik szivárványcsaládban nőnek fel – megérdemli, hogy a nemzeti tizenegyünk kiálljon a nekik járó azonos támogatás és lehetőségek mellett.”

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. április 10. 17:31
A Szivárványcsaládokért AlapÍtvány elmehet a sóhivatalba. A válogatott tagjai nem fogják az elmebajt támogatni, még akkor sem,ha azt Gulácsi támogatja. Kizárólag az agyoncenzúrázott német média kelti azt a hamis látszatot,hogy Gulácsi álláspontja a népszerűbb. A nagy tömegek ellenzik csak elnémÍtják őket ahogy tették Petryvel is.
tevevanegypupu
2021. április 10. 12:58
Megkérdezném legelőször is a magyar kisgyerekeket..akarnak-e szivárványcsalád lenni. Hogyhogy az emberjogi képviselőknek, a magyar államnak, de bármely normálisan gondolkodó embernek nem ez a legfontosabb kérdése ezzel kapcsolatban??
olajfa1
2021. április 10. 09:53
NEM AZ A BAJ HOGY LÉTEZTEK!!! HANEM HOGY OLYAN ERŐSZAKOSAK VAGYTOK HOGY MIATTATOK KIRUGNAK EMBEREKET AZ ÁLLÁSÁBÓL!!!!!!! VAGYIS HOGY FASISZTÁK VAGYTOK!!! ERŐSZAKOSAN Belementek mások GONDOLATVILÁGÁBA és olyanokat mondattatok ki vele amit nem akar! és ha nem teszi, akkor éhen halhat! nem gyakorolhatja a képességének megfelelő munkát!... NA EGÉSZEN PONTOSAN ILYENEK VOLTAK 1933-tól A HITLERI FASISZTÁK... NAPJAINKBAN MEG A LIBERÁLISOK ÉS KÖZTÖK A "Szivárvány családokért alapítvány" is!!! VAGYIS FASISZTÁK VAGYTOK! PONT OLYANOK MINT A HITLERI NÉMETORSZÁG FASISZTÁI! GONDOLAT ÉS VÉLEMÉNY RENDŐRSÉGET MŰKÖDTETTEK!!!!!!!!!!!!
Nagyhuba1
2021. április 10. 09:04
Nem tudom mi az a szivárványcsalád. Én nem sértegetném a szivárványt. Ha jól értem homoszexuális párokról van szó. Szerintem éljenek békében egymással, több jogot akkor követeljenek amennyiben hozzájárulnak a nemzet nem migrációs természetes növekedéséhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!