Összetörték és ledöntötték a ferencvárosi BLM-szobrot

2021. április 02. 12:07

A Légió Hungária tagját a rendőrség előállította.

2021. április 02. 12:07
null

A HírTv számolt be arról, hogy összetörték és ledöntötték a BLM-mozgalomnak emléket állító szobrot Ferencvárosban. A videót a Légió Hungária nevű szervezet osztotta meg a közösségi oldalán.

A felvételből kiderül, hogy a Légió Hungária egyik tagja ledönti a talapzatáról a baloldali kerületvezetés által felállított szivárványszínű szobrot, amelyről több darab is letört.

A férfit a rendőrség előállította.

 

Fotó: Facebook

Összesen 275 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. április 04. 12:10
A szobor semmiről sem tehet. Azok hibáztak, akik Baranyi Krisztinára szavaztak.Épelméjű nemzeti keresztény többségű városvezetés esetében, szóba sem került volna egy ilyen ocsmányság amely nemcsak Ferencváros szégyene,hanem az egész országé. A polgármester asszony kihúzhatja magát, esetleg pénzjutalmat is kaphat. Sikerült egy jó nagyot belerúgnia a saját hazájába a ferencvárosi ellenzék nagy örömére. Bravó !
satman11
2021. április 03. 19:20
Nehéz nem látni, hogy a Légió Hungária, a valamikori Bácsfi Dianna jelenkori megfelelője, hiszen a Jobbik csak úgy sorolhat középre, ha kreálunk egy agresszív, radikális művalamit, amelyik szélsőséges szervezetként lép fel egy ilyen primitív, de annál drágább kertitörpe lepofozásában....
Leakis
2021. április 03. 13:50
Bocs, kétszer másoltam be az idézetet innen: https://jobbraat.blogspot.com/2020/06/romak-es-afro-amerikaiak.html
nempolitizálok
2021. április 03. 12:33
Ballibsik már nácizzák őket. Pedig ezek nem nácik, hanem magyarok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!