Orbán Viktor a rendőrök előtt tiszteleg

2021. április 24. 09:48

Magyarországon a rendőrség napja Szent György napja, vagyis április 24.

2021. április 24. 09:48
null

Orbán Viktor egy rövid videóban emlékezett meg a rendőrség napjáról, rendőreink munkájáról: „Az orvosok és ápolók mellett, ha méltányosak vagyunk, és igazságosak vagyunk, akkor a rendőröket is mindig oda kell gondolnunk, vagy meg kell említeni, és nagy tisztelettel érdemes köszönetet mondani a munkájukért” – mondta a miniszterelnök.

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-videója

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krotak
2021. április 25. 09:47
Amikor Csöpi csinos rendőrlányokat kapott segítségül, könnyed, aranyos filmek voltak. Remélhetőleg ezek a csinos lányok mernek kőkeménynek lenni (mint Schwarzenegger, vagy Lundgren) mert nem kell attól tartaniuk, hogy jogszerű intézkedés esetén börtönbe kerülhetnek.
..--..
2021. április 24. 11:00
-zsoltkom- "Orbán Viktor a rendőrök előtt tiszteleg" Inkább... Orbán Viktor a rendőrök előtt tetszeleg. Azért nem mutatták Orbánt, hogy tiszteleg, mert rendelkezik egy kis akaraterő-hibával és olyan duci, mint egy beszélő malac... és a zakója nem engedi kellő magasságba emelni a kezét. Mit ad Isten, korlátai vannak még Orbánnak is. Csak eljut odáig egyszer, hogy olyan vastag lesz a szája, hogy képtelen lesz kinyitni.
nick89
2021. április 24. 10:19
A rendőrségre meg a műveleti területekre nagy szüksége lesz a következő 1 évben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!