Müller Cecília elrendelte a tömeges oltást

2021. április 23. 13:30

Hétfőtől lép életbe a tiszti főorvos rendelkezése.

2021. április 23. 13:30

Az oltás további gyorsításáért a mai napon rendeli el hétfőtől a tömeges oltást az országos tisztifőorvos.

Müller Cecília a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján azt mondta: a rendelkezés célja, hogy az oltópontokon és a háziorvosoknál is minél többen, minél gyorsabban megkaphassák az oltást.

Ezt az teszi lehetővé, hogy sok vakcina érkezik az országba, első körben 600 ezer Sinopharm-oltóanyag – mondta a szakember. A lakosság átoltottsága elérte a 35 százalékot, az EU-ban csak a máltai és a magyar lakosság átoltottsága 30 százalék feletti, az uniós átlag 20 százalék – tette hozzá Müller Cecília.

(MTI)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2021. április 23. 20:27
Mondjuk lexarom hogy mérgeztetik magukat.Egy rahedli ember oltás után elhunyt ,kórházba került,lebénult ,megvakult. Az egészséges a járványon átesett emberkéknek nincs szükségük mérgekre!
olajfa1
2021. április 23. 16:21
Köszönet annak hogy mi NEM HALLGATTUNK AZ EURÓPAI UNIÓ KÖZÖS BESZERZÉSÉRE, ÉS AZ ÁL-LIBERÁLBOLSI FASISZTÁK GYŰLÖLKÖDÉSEIRE!!!
makám
2021. április 23. 15:55
"az EU-ban csak a máltai és a magyar lakosság átoltottsága 30 százalék feletti, az uniós átlag 20 százalék " kíváncsi lennék mekkora részét nem kapjuk meg a nekünk járó nyugati vakcináknak és kinak adják helyettünk.
ujujuj
2021. április 23. 15:38
És az a gyakorlatban miben nyilvánul meg? Futószalagon jönnek az oltásra várók, vagy miben lesz más az oltás, mint eddig?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!