Minden választókerületben lesz jelöltje a Mi Hazánknak

2021. április 25. 12:30

Dúró Dóra kiemelte: ők az egyetlen „Gyurcsány-mentes” ellenzéki párt.

2021. április 25. 12:30
null

Mind a 106 választókerületben állít önálló képviselőjelöltet a Mi Hazánk – olvasható Dúró Dóra országgyűlési képviselőnek az MTI-hez eljuttatottt közleményében. A képviselőnő kiemelte, hogy jelenleg a Mi Hazánk az egyetlen „Gyurcsány-mentes” ellenzéki párt.

A közleményben kiemelik, hogy a radikális jobboldali párt tiltakozik a védettségi igazolvány kötelezővé tételével szemben. Ezzel kapcsolatban azt állítják, hogy korlátozza az emberek szabadságát, illetve igazságtalan akkor bevezetni, amikor még azok közül sem kapta meg mindenki az oltást, akik már regisztráltak.

A vendéglátósokra is kitér a közlemény. A Mi Hazánk álláspontja szerint ugyanis az a „haláltusáját vívó” turisztikai és vendéglátó szektor számára óriási visszaesést jelentene, ha „10 millió helyett csak 4 millió” emberre számíthatnak.

(MTI-OS)

Címlapképen: Novák Előd (bal), Dúró Dóra (közép) és Toroczkai László (bal) a Mi Hazánk első kongresszusán

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2021. április 27. 08:06
Ez a Jobbik. A Jakab-féle alakulat DKibb lett, végleg benyalta magát a Szemkilövető Pojáca seggébe.
Saksafar
2021. április 25. 19:47
Támogatom őket, egy nemzeti érzelmű, külföldi érdekeknek nem behasaló párt. Az pedig, hogy a jobbik náci szárnya ment ide tovább, egy ordas nagy hazugság. Hajrá Mihazánk és hajrá Szanyi Tibi, verjétek oldalba a foskoalíció hajóját, élén ezzel a gátlástalan mocsok szemétládával!
ThunderDan
2021. április 25. 15:45
Egyelőre az amolyan 2002-es MIÉP-nek tűnik. Lett volna lehetőség dobbantani: ott volt a hatalmas publicitást kapó szerencs-tiszaújvárosi időközi, ahol a moslékellenzék egy bírólászlót bírt kiizadni magából. Na ott egy hiteles, komoly jelölttel be lehetett volna robbanni, és legfőképpen elhappolni a korábbi nagy Jobbik-szavazótábor jelentős részét. És hoppá... NEM IS ÁLLÍTOTT JELÖLTET a Mi Hazánk... amíg ezt nem magyarázzák meg, addig nincs miről beszélni.
Tapeino
2021. április 25. 15:33
Ez nagyon jó hír!! A sok írástudatlannak így lesz lehetősége bénázni a szavazóhelyiségekben!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!