Menczer orvosi szaklapra hivatkozva cáfolja a baloldal kínai vakcinát támadó híreit

2021. április 19. 19:26

„Mind hazugság volt” – mondta a politikus, a The Lancet cikkére alapozva.

2021. április 19. 19:26
null

Ahogy korábban megírtuk, kiállt a Lancet elismert orvosi szaklap a kínai Sinopharm-vakcina mellett. Cikkükből kiderült, hogy a kínai Sinopharm-vakcina hatásos a vírus dél-afrikai mutációja ellen is.

Korábban a Lancet az orosz Szputnyik-V vakcinát is vizsgálta. A szaklap szerint az orosz fejlesztésű vakcina egy több mint 20 ezer fős mintán végzett kutatás alapján 91,6 százalék hatásosságú a tüneteket is mutató koronavírusnál.

Hétfői bejegyzésében Menczer Tamás, tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár hívta fel a figyelmet, hogy „az oltásellenes baloldal 70 cikkben támadta a kínai vakcinát és mind hazugság volt. Szintén hazugságokkal támadta a kínai vakcinát az oltásellenes baloldalt vezető Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc is.

regisztráljon oltásért, és fogadja el a felkínált vakcinát!” – mondta a politikus.

Nyitókép: Tibor Rosta / POOL / AFP

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rick Deckard
2021. április 21. 18:48
Menczer nem élt forráskritikával. https://444.hu/2021/04/21/azzal-buszkelkedik-a-kormany-hogy-a-vilag-vezeto-orvosi-szaklapja-allt-ki-a-sinopharm-mellett-de-ez-nem-igaz
geyza1947
2021. április 21. 10:14
Mencer uraságnak üzenem, hogy az osztrák laborunk is vásárolt kinai vakcinát, de csak akkor fognak oltatni azzal ha az EU szakemberei elfogadják, ezt mondta Kurz. Ha egyáltalán érted, hogy ez mit jelent akkor nem dumálnál badarságokat.
illibernyák
2021. április 20. 23:55
Még a fideszcsicskáknak se kell Orbánék kinai szara. "Már pénzzel ösztönöznék a fővárosi háziorvosokat, hogy kínai vakcinával oltsanak". b+, ez egészen elképesztő. https://telex.hu/koronavirus/2021/04/20/oltas-haziorvos-budapest-koronavirus-sinopharm-vakcina
realman
2021. április 20. 13:27
Menczer az alfoldi sudribunko parasztgyerekbol kivakart szovivo habzo szajjal szolgalja a rendszert aminek koszonheti hogy nem biztonsagi or a bajai skala aruhazban vagy a falunapi zsakbafuto versenyrol kozvetito videki ujsaguro. Visszataszito urefeju lakaj pofazogep.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!