Már az is titkos, hogy miért titkos

2021. április 19. 11:04

A kormány bebizonyította, hogy európai értékeink helyett a keleti diktatúrák a fontosak a számukra.

2021. április 19. 11:04
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Kezdeményezzük, hogy a magyar parlament Európai ügyek bizottsága vegye napirendre a kormány európai szinten képviselt Kína-politikáját, annak minden botrányos részletével. A Fudan egyetem és a Budapest-Belgrád vasútvonal komoly hatással van az Európai Unió és a tagállamok alapvető biztonsági érdekeire, miközben Orbán Viktor viszonya a Kínai Kommunista Párttal nem fér össze az uniós alapértékekkel sem.

A bizottságban tagsággal rendelkező Szél Bernadett országgyűlési képviselővel, a Momentum Mozgalom képviselőjelöltjével a napirendre vételi kezdeményezésünkről szóló levelet el is küldtük a bizottság fideszes elnökének, Hörcsik Richárdnak, ugyanis EP-képviselőként én is állandó meghívottja vagyok a bizottságnak. A bizottsági elnök fogja eldönteni, hogy napirendre kerülhet-e ez a téma, és döntése önmagában értékválasztás lesz.

Álláspontunk szerint nem maradhat csendben a bizottság: az Orbán-kormány súlyos pénzeket és meghívást ad a kínai Fudan egyetem budapesti kampuszára, miközben nem először vétózták meg az Európai Unió közös kiállását a Kínai Kommunista Párttal szemben, a kínai vasút esetében pedig már az is titkos, hogy miért titkos a projekt.A magyar kormány és annak tagjai sokadszorra bizonyították be, hogy közös, európai értékeink helyett a keleti diktatúrák a fontosak a számukra. Mi viszont azon dolgozunk, hogy Magyarország az európai közösség szerves tagjaként európai értékek szerint működjön és mindenekelőtt szabad ország legyen!”

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2021. április 19. 21:13
Értem, hogy nem tetszik nektek. Rendben. De állandóan úgy viselkekdtek, mint a pisisek, akik mennek árulkodni ovónénihez. Egy magyar ügyben miért szaladgáltok mindig a felsőbb hatalomnak képzelt EU-hoz? Ilyen gyarmati-szolgai gondolkodást, ami nektek van....
silenceCZ
2021. április 19. 18:37
rád parancsolt a tartótiszted, hogy ezt nyögd be? Te kis ostoba botmixerező, szervkereskedőket támogató liberálnáci liba... egyetlen mentséged, hogy hülye vagy mint a pártvezéred.
Treff
2021. április 19. 18:26
Kuss áruló!
Aspektus
2021. április 19. 15:57
Ebben már nem botmixert, hanem láncfűrészt kellene megforgatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!