Már a 16-18 éveseket is lehet oltásra regisztrálni

2021. április 30. 10:11

A Kormányzat kéri a szülőket, illetve törvényes képviselőket, hogy minél előbb éljenek a lehetőséggel.

2021. április 30. 10:11

Mostantól már a 16 és 18 év közötti fiatalokat is lehet regisztrálni az oltásra a Vakcinainfo honlapon – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ. A fiatalkorú korosztály oltása május 10. után kezdődik a Pfizer vakcinával.

Kiemelték, hogy arra kérik a szülőket, illetve a törvényes képviselőket, hogy minél előbb regisztrálják az ebbe a korcsoportba tartozó gyermekeiket. Emellett felhívták a figyelmet arra, hogy a 16. életévét be nem töltött gyerekek regisztrációja továbbra sem érvényes.

(MTI-OS)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti1
2021. április 30. 11:09
Jó lenne ha kikérnék a kínai és orosz szakemberek véleményét a magyar szakemberek, mert a 16-18 évesek között igencsak nagy az ellenérzés a nyugati vakcinák ellen a lehetséges mellékhatások miatt, és ők is szívesen vennék, ha orosz, vagy kínai vakcinát kaphatnának. Azért is kellene ezt a lehetőséget megvizsgálni, mert így sokuk nem fog regisztrálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!