Kiengedték a kórházból a koronavírussal megfertőződött KDNP-s képviselőt

2021. április 01. 07:22

Aradszki András öt héten át volt lélegeztetőgépen, újra kellett tanulnia járni.

2021. április 01. 07:22
null

Közel öt hónap kórházi, illetve az ezt követő rehabilitációs kezelés után, Nagypéntek előtt két nappal gyógyultan térhetett vissza otthonába Érd országgyűlési képviselője, Aradszki András – írja az Érdi Hírek.

„Advent előtt kerültem kórházba és Húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére térhettem haza. Érzem a Gondviselés erejét és tiszta szívvel köszöntöm az életet, amelyet másodszor is megkaphattam.

– mondta Aradszki, aki lapunknak bővebben is beszélt gyógyulásáról.

A politikus novemberben kapta el a fertőzést, a vírus miatt a politikus öt héten át volt lélegeztetőgépen, onnan szilveszter napján vették le, majd január elején szállították át az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe. Az altatásban töltött idő alatt a fizikai állapota megváltozott, újra kellett tanulnia járni az Érdi Hírek szerint. Kezelőorvosai gyógytornával segítettek rajta, emellett a tüdőgyulladás okozta károkat is helyre kellett hozni.

Nyitókép: MTI / Kovács Attila

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2021. április 01. 08:43
Sok erőt és egészséget kivánok a továbbiakban.
olajfa1
2021. április 01. 08:37
Jó egészséget!
szodabár
2021. április 01. 08:17
Minden vírus- és oltástagadó bolseviknak ugyanezt kívánom, de felgyógyulás nélkül!
Petkó Zsigmond
2021. április 01. 08:00
Gyógyulást, felépülést, és áldott Húsvétot kívánok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!