Másfél méteres kígyóval a nyakában sétálgatott egy férfi a XI. kerületben

2021. április 30. 22:30

A férfi azt mondta, unatkozott, azért vitte le sétálni a kígyót.

2021. április 30. 22:30
null

Másfél méteres boával a nyakában sétálgatott egy XI. kerületi lakótelepen egy részeg férfi – számolt be az RTL Híradó. Többen megijedtek a látványtól, ezért hívták a rendőröket.

Mikor felkísérték a lakásába, több terráriumot is találtak a rendőrök, előkerült két királypiton, egy boa és királysikló is. A tartási körülményeikkel és a papírjaikkal is gond volt, ezért mindet elvitték tőle. A férfi azt mondta, unatkozott, azért vitte le sétálni a boát.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Nicolas Cégalerba / Biosphoto / AFP

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2021. május 02. 09:53
Másfél méter? Gréczy likes this.
motoman
2021. május 01. 16:38
Másfél méteres boával a lába között sétálgatott egy férfi...
Akitlosz
2021. május 01. 13:51
Na és a boasétáltatással mi volt a gond? Jogsértő? Az a kígyó ekkora méretben úgy gondolom nem veszélyes az emberekre. Na főleg, ha nem éhes. Néhány kutya szájkosár nélkül simán veszélyesebb lenne.
Senki Alfonz
2021. május 01. 12:38
És Ciciilonát miért engedték huncutkodni a kígyóval? Mert nem szabadtéren volt? És a zöldek most miért hallgatnak? Ki védi most a kígyók érdekét, ők nem bűnözők, pedig a börtönben is van napi séta??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!