Jövő héttől tesztelik az időpontfoglalást az oltásra

2021. április 21. 10:51

Hetvenezer regisztrált fog kódot kapni SMS-ben, amellyel időpontot foglalhat.

2021. április 21. 10:51
null

Az egyetemi oltópontokon a kormány kísérleti jelleggel foglalási rendszert próbál ki – olvasható a Kormányzati Tájékoztató Központ közleményében.

Mint írják, hetvenezer olyan emberrel próbálják ki a rendszert, akik már regisztráltak az oltásra. Ők SMS-ben egy kódot fognak kapni, amivel időpontot tudnak foglalni maguknak jövő hét hétfőre, keddre vagy szerdára.

Minden más, a témában megjelent hír álhír. Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján tájékoztatást adunk a részletekről” – olvasható a közleményben. Hozzátették, hogy az oltás azért van regisztrációhoz kötve, mert az oltás Magyarországon önkéntes.

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2021. április 21. 12:49
Remélem ebben a 70 ezerben most már benne leszek, mert sorra olvasom a chaten, hogy korombelieket, vagy nálam fiatalabbakat hívnak már oltásra, többségének nincs semmi betegsége. Ha nem, akkor elkezdek telefonálgatni, mert ez nevetséges most már.
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. április 21. 12:03
Ebbe vajon hogyan fog belekötni a moslék?
hátakkor
2021. április 21. 12:00
Ez már a tömeges szakasz,csak legyen is tömeg!
Gullwing
2021. április 21. 11:49
"az oltás azért van regisztrációhoz kötve, mert az oltás Magyarországon önkéntes." Igen mert ha nem önkéntes akkor kötelező, és behívót kapsz hogy mikorra kell menned.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!