A BRFK is teljesítette a Jerusalema-tánckihívást

2021. április 24. 14:37

Rendőrség napja alkalmából tették közzé a videót.

2021. április 24. 14:37
null

„Ma van Sárkányölő Szent György napja, a Rendőrség napja Ebből az alkalomból fogadjátok szeretettel a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályának videóját, amibe beletettük lelkünket-szívünket!”írja a BRFK Információs Portálja a Facebookon.

A felvétel apropója kapcsán hozzátették: „Igen, bévés kollégáink után mi is csatlakoztunk a Jerusalema táncos kihívásához, amely dal a dél-afrikai Master KG és Nomcembo szerzeménye.

amit jelent nekünk a nagy kék családunk.”

A videóban a BRFK 52 hivatásos rendőre és rendőrségi alkalmazottja szerepel, akik munkaidő után szabadidejükben tanulták be a koreográfiát – írják.

A kihívásban résztvevő kollégákat pedig az egész rendőrség támogatta munkájukban, karöltve a rendőrség fotósaival, videósaival és informatikusaival. „A helyszínek önmagukért beszélnek, Budapest a leges-legszebb város a világon, és néhány magyar néptánc lépéssel belecsempésztük hagyományainkat is a produkcióba” – emelték ki.

A szavakban semmi túlzás, tessék megnézni a videót!

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2021. április 25. 12:00
Jól csinálják. Pokolba a fanyalgókkal.
misi53
2021. április 25. 07:15
Idiotizmus ! Hogy nézzek ezután egy ugri bugri rendőrre , hol a tekintély , röhej !
XSXS
2021. április 25. 01:24
Vessetek a vermokusok ele.... A jeges vodor,meg a lo...az hol van?
zara
2021. április 25. 00:11
idiotizmus...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!