Gulácsi Péter Petrynek: Sajnálom, ami történt

2021. április 12. 17:02

Petry Zsolt a menesztése után kapott üzenetet Gulácsitól.

2021. április 12. 17:02
null

Mint ismert, Petry Zsolt kapusedzőt kirúgta a Hertha BSC a Magyar Nemzetnek adott interjúja miatt. Az ügy óriási vihart kavart, a legutóbbi fejlemény az, hogy Petry Zsolt a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak nyilatkozva azt mondta, a német sajtóban rosszul fordították le a mondatait, illetve megemlítette, hogy a Magyar Nemzet egyes részeket kitörölt a szövegből, például azt, ahol megemlítette, hogy nagyon is el tudja képzelni, hogy egy homoszexuális családban is boldogan nőhet fel egy gyermek.

Petry szerint nem azt nehezményezte, hogy Gulácsi Péter kiállt a szivárványcsaládok mellett, pusztán azon csodálkozott, hogy a Lipcse válogatott kapusa úgy vállalta fel a véleményét, hogy azzal kitette magát mások ellenségeskedésének.

A 24.hu szerint a menesztése után Petry üzenetet kapott Gulácsitól is, aki azt írta:

Petry Zsolt állításaira a Magyar Nemzet is reagált szerkesztőségi közleményben, mint írták, „Teljesítettük Petry Zsolt kéréseit”.

Nyitókép: Jürgen Fromme / dpa Picture-Alliance / AFP

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2021. április 14. 14:36
Kíváncsi vagyok, megérte -e beállni a meleg lobbiba!? Majd ha megkapod az első meccsen amit érdemelsz, meglátod, te kis butuska!
conservative1975
2021. április 13. 11:12
Gulácsinak ehhez semmi köze, nem miatta rúgták ki Petryt. Most már nem drukkolok, hogy a Hertha bent maradjon az első osztályban. Jó kis pofon lenne kiesni. A focival kellene foglalkozniuk.
rókabácsi
2021. április 13. 11:10
ha a fociban is a buziság lesz a téma!? vége a focinak!
győri polgár
2021. április 13. 09:14
Ilyen embernek , mint ez a Gulácsi nincs helye a Magyar Nemzeti Válogatotban. Nem szabadna engedni, hogy egy ilyen ember magára öltse a címeres mezt, és a mérkőzés előtt szóljon neki a magyar himnusz. Az ilyen ember vegyen magára egy szivárványos mezt, és álljon be a buziválogatott (vagy ahogy ők mondják az LMBTQ válogatott) kapujába, mert odavaló. Remélem a legközelebbi válogatott meccsen ha lesz még képe beállni a kapuba, a közönség ítéltet mond felette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!