Zavar az ellenzéki kampányban: regisztrációra buzdítanak a regisztráció eltörlését kérő pártok politikusai

2021. április 11. 22:10

Miközben a baloldali pártok az oltási regisztráció megszüntetésére szólítottak fel, néhány politikusuk még mindig erre buzdítja a követőit.

2021. április 11. 22:10
null

Míg a baloldali politikusok egy része a regisztráció eltörlését kéri, néhány ismertebb politikusuk arra buzdítja az embereket, hogy regisztráljanak az oltásra. Így tett például Tordai Bence (aki korábban betiltotta volna a keleti vakcinák alkalmazását, majd beoltatta magát Szputnyik V-vel), az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes, és a momentumos Hajnal Miklós is.

A hétvégén megírtuk, hogy az ellenzéki pártok és a főpolgármester arra szólították fel a kormányt, hogy törölje el a koronavírus elleni oltásokra szóló regisztrációt. Úgy tűnik az ellenzéki összefogás néhány politikusa még nem realizálta az újabb fordulatot a kampányban. Hajnal Miklós például még vasárnap délután is regisztrációra buzdította követőit.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. április 12. 14:54
dialektikus vagy digitális matyerializmus
nyugalom
2021. április 12. 13:18
Remelem, nem leszünk 22-ben amneziasak!
nyugalom
2021. április 12. 13:13
A buta zsido, a megbutabb műági es a kis puhameleg!
Zod
2021. április 12. 12:09
Azért jó, hogy ellenzékben hülyék. Ha kormányon lennének, akkor ezeknek az zseniknek kéne komplex rendszereket (oltás. pénz-, oktatás-, egészségügy stb.)felállítani, működtetni ellenőrizni. Ezekhez képest a Kádár-korszak komcsijai, vagy akár a Pufajkásék, maguk voltak a megtestesült szakértelem. A járványtól eltekintve, egy év kormányzásuk után jönne a tandíj, a vizitdíj és bónuszként az IMF.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!