Dúró Dóra: Egyetlen ellenzéki pártként mindenhol önálló képviselőjelöltet állítunk

2021. április 14. 11:47

A politikus szerint ők harmadik utat kínálnak a Fidesz urambátyámrendszere és a balliberális hazugságkoalíció helyett.

2021. április 14. 11:47
null

A független országgyűlési képviselő közleményében felteszi a kérdést: „Melyik az egyetlen ellenzéki párt, amely mind a 106 választókerületben önálló képviselőjelöltet állít?” Aztán Dúró Dóra így válaszol a költői kérdésre: „Igen, a Mi Hazánk.

harmadik utat kínálunk a Fidesz urambátyámrendszere és a balliberális hazugságkoalíció helyett. A feltételek szigorítása miatt ugyanis várhatóan ebből a három listából lehet majd választani jövőre.”

Ne háríthassák a cégek az emberekre az adót

Mi Hazánk elnökhelyettese szerint a koronavírus-járvány idején is ők az egyetlen párt, amely rámutatott: új világrend kialakítása zajlik, az pedig felháborító, hogy a járvány haszonélvezői egyáltalán nem veszik ki a részüket a védekezésből. A Mi Hazánk azt javasolja, hogy

a kormány járványszolidaritási adót vessen ki az extra profitra szert tett óriásvállalatokra,

a gyógyszercégekre, a multinacionális kereskedelmi láncokra, a bankokra és a kaszinókra, fogalmaz Mi Hazánk elnökhelyettese.

Hangsúlyozta: törvényi erővel akadályoznánk meg azt is, hogy ezek a dúsgazdag cégek az adót az emberekre hárítsák.

Kép forrása: Dúró Dóra Facebook-oldala

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. április 15. 15:10
indítani könnyű! de győzni!? na az már nem megy!
Vakfolt
2021. április 14. 15:50
Ezzel a húzással potenciálisan a jobbik szavazóira mennek. Remélem be is jön nekik, szopassák csak le a jobbikot és őrült szemű vezetőjét.
KBA98
2021. április 14. 15:42
mindegy, nincs jelentősége
Armageddon
2021. április 14. 14:23
Ezek mivel oltáskodtak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!