Berki Krisztián beteg lett, így elmaradt a büntetőfékezése miatti tárgyalása

2021. április 22. 18:39

Pedig közösségi oldala alapján az elmúlt napokat nyaralással töltötte.

2021. április 22. 18:39
null

„Az előkészítő ülés azért marad el, mert az ügy egyik érintettje egészségügyi okra hivatkozva előzetesen kimentette távolmaradását” közölte a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya a Telex megkeresésére.

Az érintett személy a büntetőügy vádlottja, Berki Krisztián, aki az elmúlt napokat közösségi oldala alapján a Maldív-szigeteken töltötte feleségével. Az ügyészség március közepén közúti veszélyeztetés és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emelt vádat Berki Krisztián ellen egy három évvel ezelőtti, harmadik kerületi büntetőfékezés miatt. A tárgyalást április 22-re, azaz mára tűzték ki, szerda délután azonban váratlanul elnapolták azt.

Az ügyészség szerint Berki a Pünkösdfürdő utcában haladt a luxusautójával akkor, amikor történt az eset. Előtte haladt egy busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de le – és felszálló utas hiányában nem állt ott meg. Berki a záróvonal és az előzni tilos jelzés ellenére meg akarta előzni a buszt a Bentley-vel, azonban ez nem sikerült neki, ezért vissza kellett sorolnia. Ekkor a celeb, és a buszvezető is egymásra dudált, írják. Berki ezután feldühödve, a megengedett sebesség túllépésével, megelőzte a buszt, majd visszatért elé, és intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz előtt megállt.

Nyitókép: YouTube

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2021. április 23. 08:44
Az elkövetésnél egészséges volt? Erről kellene egy orvosi igazolás és annak megfelelő kényszerintézkedések. Elég lehetne már az agysorvadásos szerepelni vágyó bűnözők híreiből.
Szedlacsek
2021. április 23. 06:24
Tárgyalás-érzékeny lelki alkata van.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 23. 06:18
Nem lett, csak elhagyhatta a gyógyszerelést. Tegye fel a kezét aki elhiszi, hogy ez nem időhúzó kifogás csupán, hogy ne kelljen letöltenie a börtönbüntetését!
Kala pál
2021. április 23. 06:01
Leleteivel jelenjen a kijelölt orvosi bizottság előtt! Egy kéztöréssel, gipsszel a kezemen meg kellett jelennem táppénzes felülvizsgálaton, pedig tudott, látható volt az állapot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!