A rendőrség hangsúlyozza: a teraszok nyitása után is érvényesek a védelmi intézkedések!

2021. április 24. 14:41

A távolságtartás és a maszkviselés a teraszokon is kötelező!

2021. április 24. 14:41
null

A vendéglátóhelyek teraszainak és kerthelyiségeinek újranyitása nem jelenti azt, hogy az eddig hatályos védelmi intézkedések nem érvényesek – hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője szombaton a közmédiának adott interjújában.

Gál Kristóf elmondta: a rendőrség mindenkitől azt kéri, hogy továbbra is viseljen maszkot, tartsa be a távolságtartásra, és a megváltozott, 11 óráig tartó kijárási tilalomra vonatkozó szabályokat.

A rendőrség ezután is ellenőrizni fogja a védelmi intézkedések betartását, az arányosság elve mentén szankcionálni fogják a szabálytalankodókat, és a jövőben is érvényt szereznek a hatályos rendelkezéseknek – fűzte hozzá a szóvivő.

Gál Kristóf valamennyi munkatársa nevében – a rendőrség védőszentjének, Szent Györgynek a napja alkalmából – megköszönte a honfitársak eddigi türelmét és együttműködését. Arra kért mindenkit, hogy továbbra is tanúsítsanak jogkövető magatartást, ezzel közösen megőrizve az eddig elért eredményeket.

(MTI)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. április 24. 19:46
A ballibesek vezííííííííííííííííííre a 3. - csak a tények! Ő már rendelt https://hu.pinterest.com/pin/470907704779812088/ Ő vár türelmesen https://hu.pinterest.com/pin/117586240241054024/ Ő már sokat rendelt https://hu.pinterest.com/pin/209769295133343825/
sörivó
2021. április 24. 18:38
Abszolute. Az oltott is fertőzhet.
SwordFish
2021. április 24. 18:34
Néztem a fotókat Szegedtől Budapesten át Kaposvárig, ahol boldog emberek ünnepelnek a teraszokon maszk nélkül felszabadultan. Még azokon sincs maszk, akik állnak, vagy sétálnak, vagy beszélgetnek csak az asztalnál és nem fogyasztanak. Az emberek úgyis kitörnek a fényre, nem lehet bezárni őket. Orbán okosan tette, hogy nyitott. Persze a hülye emberei, az operatív főtörzsegerek most is játsszák az agyukat, hogy maszkot kell hordani a teraszon is. Ezt be kéne fejezni és megüzenni már Bidennek, hogy a Facebook-ot meg fogjuk adóztatni és az LMBTQ-BLM szobrot meg feldugjuk neki. Akármit, csak hagyják már élni az embereket. Addig sem azzal foglalkoznak, hogy itt mi van, illetve nyitni kell 100%-ban és belelovagoltni a moslékellenzéket abba, hogy Orbán gyilkol, amiért nyitott, az Operatív Törzset még szépen leépíteni. Kedves oltástalibánok, rettegő ballibsik és jobblibsik! Ti meg maradjatok otthon és rettegjetek tovább. Az ország hamarosan teljesen kinyit. Az oltási igazolást is el fogja meszelni az Alkotmánybíróság, és akkor Viktor majd röhögve szétteszi a karját , de pármillió vakcinát még elad a rettegő hülyéknek.
Newman
2021. április 24. 18:16
Azért lettek a szabályok, HOGY BETARTSUK ŰKET!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!