A DK-s Barkóczi Balázs „nemzeti tragédiáról” beszél

2021. április 12. 14:28

A párt szerint a kormánynak szakértőkre kellene bíznia a járványkezelést.

2021. április 12. 14:28
null

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés irányítását bízza egy független, szakértőkből álló testületre, és kérjen nemzetközi segítséget a betegek ellátásához. A DK szóvivője hétfői online sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet, hogy vasárnap 291-en haltak meg a koronavírus miatt. Barkóczi Balázs úgy fogalmazott:

Magyarországon a múlt héten többen haltak meg, mint 15 másik európai országban együttvéve.  

Barkóczi statisztikahamisítással vádolja a kormányt

A politikus felsorolásában Máltát, Ciprust, Dániát, Luxemburgot, Finnországot, Portugáliát, Szlovéniát, Lettországot, Írországot, Litvániát, Észtországot, Svédországot, Ausztriát, Horvátországot és Belgiumot említette, jelezve, ezekben az államokban összesen 72 millióan élnek. A jelenlegi, „nemzeti tragédiának is beillő” helyzet egyenes következménye annak, ahogy a kormány kezelni akarta ezt a járványt – értékelt a szóvivő. A „titkolózással, összevissza beszéléssel, statisztikahamisítással és káosszal” azt sikerült elérni, hogy az embereknek minden bizalma megszűnt a kabinetben – fogalmazott Barkóczi Balázs.

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. április 12. 21:25
Mar ez az alak is lanyosodik! Gréci baratnője? Cegledi is lanyosodik! Ez mar divat a dk, momementum bandanal!
BossN
2021. április 12. 21:24
Igen, a DKban csak elmebetegek és gazemberek vannak.
Korrupt Kornél
2021. április 12. 18:19
ja, szakértőkre, gyurcsi, gyurcsiné, H.Ágnes, falus, orvosi kamara dk vezérkar, lászlóimrebácsi, és a többi idióta szakérő! hOL LENNÉNK, VÁRNÁNK A SORUNKRA...
szürkeSzarvas
2021. április 12. 17:44
A Draskovics mint független szakember alkalmas lenne.Mindenhez ért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!