Jakab nem szólította meg Vonát a parizerrel

2021. március 16. 20:59

A volt Jobbik-elnök hiányolja a víziót.

2021. március 16. 20:59

Az ATV vendége volt Vona Gábor, aki az általa kezdeményezett online népszavazás mellett kapott kérdéseket az ellenzékről is.

Elmondta, hogy sok sikert kíván a Jobbiknak, de a műsorvezető felidézte: nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nem tudna jó szívvel senkire sem voksolni.

„Mivel tudnák meggyőzni Önt?” – érkezett a kérdés.

„Hát nem parizerrel” – válaszolta az egykori Jobbik-elnök, utalva Jakab Péter sorozatos Facebook-képeire.

„A politikában a mindennapi adok-kapokon túl meg kell jeleníteni víziót, és ezt nagyon hiányolom” – mondta Vona, aki úgy látja, az ellenzék csak a sajátjainak politizál, de ahhoz hogy kormányváltás történjen, „meg kell szólítani a bizonytalanokat és a Fideszből kiábrándultakat is”.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2021. március 17. 08:37
a fidesz szavazoit ok nem szolitjak meg csak gyalazzak es gyulolik. igy aligha fognak rajuk szavazni.
sozlib_abschaum
2021. március 17. 07:57
Van annak egy bűvös bája, ha ez a gerinctelen (vona) is le tudja alázni a buzi jácob rabbit!
Magnólia
2021. március 17. 07:50
Jakab víziója, majd ha adnak neki a dk-ból nem fogja meggyőzni a Fideszből kiábrándultakat, hogy a szivárványos buzikra szavazzanak. Gondolom, mert sokan emlékeznek mlg a Hazafias Népfront egy szem jelöltjére, később pedig mind a kettő mszmp-s jelöltre. Sokaknak nem annyi az emlékezete mint a molylepkének.
hátakkor
2021. március 17. 07:31
A Mozgalomnak bő tíz év óta van egy szdsz bukéja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!