Kínai helyett EU-s vakcinát követelt Káslertől a DK-s polgármester, a helyiek kiakadtak

2021. március 18. 16:21

A 18. kerületiek nagyon felháborodtak Szaniszló Sándor posztján: megírták neki, hogy ők elfogadták volna az oltást. A polgármester később törölte a bejegyzést és a felháborodott kommenteket – de a Mandiner most közli a törölt posztot is!

2021. március 18. 16:21
null

Szaniszló Sándor a Facebook-oldalán közölte, hogy több száz adag kínai koronavírus vakcinára nem volt jelentkező, ezért a megmaradt készletet a kormány még ma elszállítja.

A 18. kerület polgármestere levelet írt Kásler Miklós miniszternek, hogy a kieső oltóanyag-mennyiséget azonnali pótolja olyan „Unió által engedélyezett vakcinával, amelyik iránt megvan a közbizalom”.

S azt is kérte, hogy amennyiben lehetséges, „ilyen esetben tegyék lehetővé a soron kívüli oltásokat a többi regisztrált lakos számára!” Az oltási sorrend meghatározása ugyanis nem tartozik az önkormányzatok hatáskörébe. Majd azzal zárja a posztját, hogy továbbra is kérnek mindenkit, hogy jelentkezzenek az oltásért.

FRISSÍTÉS: A DK-s politikus az óriási felháborodás hatására azóta törölte az említett bejegyzést.

A törölt poszt

A legtöbb kommentelő döbbenten olvasta a polgármester bejegyzését. Volt, aki csak annyit írt: „Visszaküldték . ..?!” Más azon háborog, hogy a 74 éves édesanyja még mindig vár az oltásra és a háziorvosnál jelezte, hogy a kínai vakcinát is elfogadja. „Miért nem kapott akkor értesítést?” – teszi fel a kérdést.

Volt, aki teljes levelet írt a polgármesternek. „Kedves Szaniszló Úr! Mi itt a kerületben bölcsődei dolgozókként és oltásra regisztráltakként nagyon szívesen felvesszük a kínait, oroszt, bármelyik oltást. Ezt már jeleztük Önök felé mindenféle csatornán keresztül. Nem értem, hogy ilyenkor legalább miért nem kerülhetünk sorra, ha már vissza kell küldeni ezeket a fel nem vett oltásokat.”

Néhány órával később Szaniszló Sándor törölte posztját, és ezzel az alatta sorakozó felháborodott kommenteket is. Lapunk a cikkben azért így is közli a törölt posztot az utókor számára.

(Mandiner)

 

Fotó: Szaniszló Sándor, MTI/Máthé Zoltán

Összesen 766 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. március 19. 12:53
Ez a foto! Mindent elárul ezekről a pofatlan gazemberekről!
nyugalom
2021. március 19. 12:52
Erthetetlen a kerületiek haborgasa! Atveri őket, tudjak, hogy ilyen hazugok, a halálukat akarjak! Raadasul nem orvos, a kerület vezetője, ruhatárszakról! Mit vártak? No es miert nem kergetik ki őket? Majd ujra beszavazzak ezt a csürhe tolvaj moslékkoaliciót? Nem pelda meg alibsi, komcsi kerületek, kamugeri, gajda, cegledi, niedebohoc, őrsi,stb?
Létezem
2021. március 19. 12:09
Ezt a Medvét és azt a Genust miért nem tiltjátok le végre? Zavaró, hogy a fórum 3/4-e arról szól, hogy trollok a vergődéseire válaszolgattok.
Tamzol
2021. március 19. 10:26
Csak van abban a kerületben orvos, aki érdemben tud nyilatkozni az ügyben! Azt mégsem gondolnám, hogy az orvosi esküt egy ilyen elfogult szarházi polgármester felül írhatná!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!